Derinim2203 Arkadaşlar merhaba 36 haftalık gebeyim doğumuna az kaldı bende bu hastanede Allah nasip ederse doğum yapacam nasıl ameliyathane doğum paketin içinde neler var merek ettiklerimi sormak istiyorum
Atahanzehra Derinim2203 merhaba ben o hasteneye gidiyorum 37+4 teyim bir arkadaşım sezeryan oldu çok memnun doktor Sabire hanım
Derinim2203 Atahanzehra ay ne güzel benimde Sabire hanım çok memnunum 😁arkadaşınız sezeryanı nasıldı sonradan nasıl geçti
Atahanzehra Derinim2203 benim normal doğum kanalında ve 2 cm açıklığım var bebeğim haftaya doğumum ondan sonra tecrübelerimi yazarım
Derinim2203 Atahanzehra çok hoş bir hoca ya iyi ki gitmişim çok ilgili ben sezeryan olacam acaba doğum paketin içine neler var keşke biri yazsa
Atahanzehra Derinim2203 bebeğin ilk kan testleri yenidoğan kıyafet bez felan diye biliyorum ama yine sorarım
2tospikannesii Kızlar bende batıya gidiyorum ama Dr cok ilgisiz acaba sizin doktorlar muayene doğum ücretleri nasil bilgi verir misiniz
Atahanzehra 2tospikannesii askeri personel indirimi kullanıyorum doktor çok ilgili Sabire hanım ebeleri ile tanıştım onlar da çok ilgili doğum yapacağımız yer felan gösteriyorlar
Derinim2203 2tospikannesii batıda ben zozan hanıma gitmiştim çok yoğun olduğu için ilgisiz geldi bana değiştim şimdi Sabire hocaya gidiyorum gayet memnunum çok seviyorum kendilerini ☺️