Melisabekir2323 Kızlar 28 haftalık hamileyim hareketlerini gün içinde hissediyorum ama fazla değil sizce normal mi doktor a gitmeli miyim Pazartesi günü kontrolüm var.
Gkces09 Melisabekir2323 28+5 hareketleri hergün farklı birgün çok oynuyorsa diğer gün nadir ya da çok dolandığım zaman hareketlerini anlamıyor olabilirim 🤷♀️
Bensunsal Melisabekir2323 ben de öyle canım. Bir gün çok bir gün az hissediyorum. 28 haftam yarın bitiyor. Adet sancısı gibi vajinada ağrı hissediyor musunuz? Ben de ondan cok korkuyorum 😢
Cankuzusu Bizde 28 deyiz bu hafta çok az hareket ediyor bu haftalarda böyle azalma oluyor diye okudum ama bilmiyorum tam olarak bende pazartesi gidicem doktora inseAllah hersey yolundadır
Melisabekir2323 Gkces09 aynen benim de öyle oluyo bir gün çok hareket ediyor diğer gün çok az hissediyorum.
asyaninanneyim Bensunsal ben hissediyorum hatta kanamam mı oldu dedim bugün baktım bir sey yok korktum
Efenin_annesii Melisabekir2323 bir iki hafta önce aynı postu ben açmıştım ben çok çok nadir hissediyodum buraya yazdım herkes normal dedi yinede acile gittim ordada herşeyi normal çıkmıştı demekki o haftalar da oluyo az bile hissediyorsan hiç korkma
Defnemmmmmm Melisabekir2323 benimde tam tersi gece gündüz hiç uyumuyor sanki gün içinde iş yaparken ayaktayken bile alttan üstten vuruyor 27+4 benim doktorum 28-32 haftalar arası yeri daralmaya başlayınca hareket azalır demişti
Mavimiz Bende 26+4 günlük hamileyim dünden beri hiç hareket etmiyor korkuyorum uzanıp çikolata falanda yedim ama böyle hafiften bi vurdu geri uyudu endişeleniyorum normal mi acaba bu durum