Ygzalp_16 Ya bende cok gelmek isterdim ama çok ağırlastim bende birde ilk oğlum özel çocuk bırakacak kimsem yok onunla da bu ağır halimle gelmem imkansız çok isterdim ama keşke yazın olsaydı eşime bırakır akşamları filan cikardik ne iyi olurdu…
Dunyabebek Merhaba 2022 Bursanin Güzel Anneleri 🌼☺️ Görünen o ki baya kaynastik. Doğumdan önce yüzyüze görüşelim tanışalım,bir hatıra bırakalım derseniz 4 Ocak 2022 Cumartesi günü Saat 13.30 Heykel Sümbüllü bahçe konağında bir buluşma ayarlayabiliriz… @serapinci @Elifzeyno @kbrkrblt16 @Ygzalp_16 @Meleekk @Mucizecim @Melistosum @ecemsmom @yildizz13 @Baharozdemir @Kdrrelk @Deryaissvr @rabiamustafa @Melamial @Gmznida @Ebrarbilir @AysenurGA @BegumKolac @Hmzshnrikra @Elifgrgn @Derminode @Mocha1 @Busra2089 @Yesimisss @Zynpce @Profcattrainer30 @ogrencianne35 @Cerendnmz @gmzsdt @minikmucizem1655
Meleekk Dunyabebek cumartesi bu saatte eşimin mesai saati maalesef. Ve bize de uzak kalıo arabayla getirirdi eşim ama işte olcak 🤦🏻♀️.pazar olsa gelebilirdim ben. Cumartesi gelemiycem😬
Meleekk Meleekk 4 ocak mı demiş. Ay 4 Aralık sandım 🤭 niye o kadar geç tarih seçtin 🤷🏻♀️ 😃 @Dunyabebek
AysenurGA Dunyabebek Ben de buluşmak isterim fakat 4 ocak civarı doğum yapmış ya da son günlerimde olmuş olabilirim, aslında havalar çok da soğumadan bir iki hafta içerisinde olursa katılabilirim, yani katılabiliriz oğlumla 😍
AysenurGA Hem zaten ne kadar erken buluşursak hepimizin haftası o kadar erken olur, zorlanmayız. Tarih güncellemesi mi yapsak gençler ? 🤓
RasimEfemoms Dunyabebek özel istiyorsan biraz ilerde aritmi var Adnan Şahin. İşinin ehli gerçekten seninle sevinen seninle üzülen bir doktor. Şehir hastanesi doruk hastanesi bir çok doktora gittim hiçbiri böyle değildi. Çok ilgili tavsiye ederim
Babydream ogrencianne35 hangi doktora gidiyordunuz hayat hastanesinde bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım
ogrencianne35 Babydream hastane ile anlaşmalı doktorumuz embiye yılmaz onun da muayenehanesi hemen hayat hastanesi yan tarafında tüze plaza da