Ebrarbilir Dunyabebek merhaba bende Bursa da yaşıyorum hayat hastanesine gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Meleekk Gmznida doruk önce kampanya yapmış da sonra yükselmiş tabi şuan 3200 müş. Medicabil de 2750 dedi arkadaş bana ☺️
AysenurGA Meleekk Medicabil’de takipteyim en başından beri, şu an 31+1 olduk. Doğum ücretini 3000-3500 dediler bize ama, arkadaşınızın herhangi bir indirimi mi var acaba ? ☺️
Dunyabebek AysenurGA 3000/3500 medicabil için bana uygun geldi daha yüksek düşünüyordum orayı. Medikabilde onerebilcegiz bir Dr varmi
Meleekk AysenurGA sordum. İndirim vs yokmuş. 2750 demişler valla 🤷🏻♀️ danışmayla konuştuk yılbaşına kadar bu fiyatmış. Ay benim doğum ocağa gelio zam vuracak beni sanırım 🤦🏻♀️😬
AysenurGA Meleekk Aaaa o zaman süper, yavrum anana babana zahmet çıkarma zamanında gel çooocuumm 😂 Cevapladığınız için çok teşekkürler uğraştırdım sizi 💕
Hmzshnrikra Dunyabebek merhaba ben dorukta fatos deniz yigitturke gidiyorum normalde cekirge dorukta ama yildirim doruktada nöbetleri oluyor kendisi mükemmel öte bir bayan öyle guven verici öyle candan öyle ilgilidir ki kesinlikle pişman olmazssiniz
Hmzshnrikra Dunyabebek cekirge dorukta dr fatos deniz yigitturk der susarım çok âma çok iyi bir doktor öyle candan ki her muaynede sanki arkadaşımla sohbet ediyorum .öyle ilgili ki …yıldırımda nobetide oluyor cekirgede dogum 3900 yildirimda 3200 benim doğumu yildirimda yapmaz galiba sezeryan olduğu için doktorum nöbet günüme getirip ayarlarız dedi
Dunyabebek Hmzshnrikra tavsiye için teşekkürler bu doktoru not aldım. Gidip bilgi alırız doğum için doruğu düşünüyorum..
Gmznida rabiamustafa dogumuda ordami yapmayi dusunuyosunuz,bende cok yakinim kestele ozele gidiyorum bende dogum icin devlet hastanesi dusunuyorum aslinda
rabiamustafa Gmznida bi aksilik çıkmazsa orda olucak canım doğumumda kesinlikle sibel hanıma gittiğimden beri doğumdan bile korkmuyorum sezeryan düşünen bn başından beri normal doğuma ikna etti sağolsun şimdilk gidişhatta öyle😊
yildizz13 Dunyabebek ya kiminin bünye meselesi galiba benim tanıdığım biri hiç karnı çıkmadan doğurdu iç karnı büyükmüş bide az kendi göbeği vardı. 😂 Yıldırım da arkadaşlarım var