yildizz13 meri1 Doğrudur kuzum devlet baya kalabalık olduğu için doktorlar da çabuk bakmaya çalışıyor. Ben memnun kaldım Zeliha hanımdan gayet güzel açıklayıcı anlattı hep. Ben özele gittiğimi tüp bebek olduğunu dediğimde olsun burda da kaydın olsun ne olur ne olmaz demişti.
Cerendnmz Zynpce Melamial benimde öyle valla 1 yıldır buradayım hiç kimseyi tanımıyorum iyi olur görüşürsek 😊 biz takipleşiyoruz zeyneple sende ekle Ceren.akdg benimki de gelinlikle resmim eklerseniz ordan haberleşiriz
Dunyabebek Hanımlar merhaba tanışma olduğu günü ben unutmuşum kusura bakmayın. Ertesi gün aklıma geldi ancak ağrılarim başladı zaten gelebilecek gibi değildim.. Nasılsınız doğuranlar varmı?? Hayat nasıl gidiyor???
Handedmrelli Dunyabebek geçmiş olsun şimdi nasılsın.. Bizde 11 hafta 4 günlük olduk suanlik güzel hersey yolunda ❤
Meleekk Dunyabebek geçmiş olsun canım. Biz 36+2 olduk. Baskı yapıo artık. Batma oluo ayakta durdukça 🤭 doğurcam diye korkuom valla 😃 sende durumlar nedir 😊
Dunyabebek Meleekk benimde doğum pozisyonu almış bebek 36 haftadayiz ayağa kalkınca bıçak sancisi gibi oluyor çok ani giriyor. Sonra geciyor. Bende de baskı var hep tuvalete cikiyorum. Sağlıkla gelirler insallahh 😍
Meleekk Dunyabebek Amin inşallah canım 🙏 aynn ya tuvaletim olmasa bile baskıdan kaynaklı sanırım hep Bi wc isteği 🤣bıktım yahu. Giriom çıkıom 5 dk geçmeden yine var gibi. Gidiom tekrar e yook 😂😂 varsa da 2 damla 🤭🤣🤣🤣🤣 bugün kontrol var bize. Bakalım napıo nasıl benim kızçem 🥰