Dunyabebek Selam anneler.Ben Bursa’da 3 senedir yaşıyorum 31. Haftalık hamileyim. Burada pek tanıdığım yok. Siz neler yapıyorsunuz Bursada? Hamilelik nasıl geçiyor??
serapinci Dunyabebek selamlar😊 bende 12 haftalık hamileyim bugün ikili test yapıldı sonucunu bekliyoruz bakalım hayırlısı olur sorun çıkmaz inşallah 🤲 bende 6 yıldır bursadayım evlenip geldim. Öyle geçinip gidiyoruz işte😊
Meleekk Dunyabebek merhaba✋ bende 1 buçuk senedir bursadayım. Evlenip geldim 🥰00. 00dan sonra 32+0 oluyoruz bizde 🙏 günler evde geçiyor çoğunlukla. Bel ağrısı. Bebek toplanması. Sertleşme si felan oluyo. Mide yanması da var tabi 🤦🏻♀️benimde tanıdığım yok. Eşimle çıkıoz arada sırada dışarıya ama insanlardan uzak açık havaya. ☺️ Sizde durumlar nedir?
Dunyabebek serapinci hayırlı olsun gebeliginiz. İnşallah sorun çıkmaz bende o haftalar baya heyecanlıydım…
Dunyabebek Meleekk bizdede durumlar aynı şekilde eşimin akrabalariyla falan görüşüyoruz. Birlikte disari cikiyoruz. Sanırım doğum zamanımız aynı Ocakta doğum yapacağım Allah izin verirse. 32 haftaligim bende
Dunyabebek Meleekk kız benimki❤️ benim uygulamada 21 Ocak doktor 10 u gibi dedi biraz büyükmüş bebek🙂 sizin cinsiyet nedir
Meleekk Dunyabebek bizimde kız 💕☺️doktora sormadım ben daha ama haftasıyla uyumlu çıkıo hep. Sizinki kaç kg 🐣 cuma günü randevum var. Henüz kaç kg olmuş benimki bilmiyorum. 😋
Melistosum Merhaba bende Bursa Mudanyadayim hatta mudamyanin köyünde yaşıyorum evlenip geldim 31+3 günlüğüm rabbim hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar versin 🙏
Dunyabebek Melistosum @Ygzalp_16 haftalarimiz çok yakın kzlar. Bende 32 haftaligim. Balikesirliyim bu arada. Balıkesir’in neresi sizin
Ygzalp_16 Bursa demirci den bende 32+5 oldum…balıkesirden gelin geldim 2012 yılında 2013 doğumlu bir oğlum var birde kızım olacak allah izin verirse….1 ocak 2022 aksilik olmazsa doğacak kizim sezeryanla…tansiyon problemim var tek sıkıntım o şuanda
Mucizecim Bende bursa da esimin işi dolayısı ile yaşıyorum 20 haftalık olacağım 15 aylik oğlum var üniversite hastanesine adnan hocaya gidiyorum mesai dışı ücretli olarak dogumuda orda yapmayı düşünüyorum
Dunyabebek ecemsmom @yildizz13 kızlar hem aynı yerde yaşıyoruz hem haftalarimiz çok yakın. Şaşırdım valla. Bir araya gelsek cok komik oluruz gobisli gobisli
yildizz13 Dunyabebek ay harika olur kız🥰 benim hamile arkadaş akrabalarım var ama hepsi benden geri. Hatıra resmi çekilelim dedik hiçbirinde gobus yok 😂 ben yarım dünya gibiyim 😂 nerde oturuyorsun canım sen ben Özlüce deyim