Sesame21 23 haftalığız öksürüğüm var. Bitki çaylarından kaçınıyorum hamileliğim riskli diye. Sıcak suya bi kaç damla limon, bal, zencefil katmak sorun olur mu? Ya da başka önerisi olan var mı? Dr um katarin önerdi ama katarin de çok sağlıklı değil.
Selin12- Sesame21 canım zencefil içebilirsin doktorum bana günde iki bardağı geçmeyecek şekilde ıhlamur bile içebilirsiniz dedi
Asyaveannesi36 Sesame21 ıhlamur kuşburnu içebilirsiniz zencefil ve balı karıştırıp yerseniz öksürüğünüz ve boğazınıza iyi gelir bende covidim 7.günüm baya toparladım geçmiş olsun size de
Mervenurns Sesame21 canım cok geçmiş olsun 37.haftadayım ben de felaket grip oldum öksürük bitmedi bir türlü doktorum bana çam kozalağı şurubu içmemi önerdi her gün 1 tatlı kaşığı içtim İnan 2 günde kesti. Sende doktoruna danışıp demeyebilirsin canım
MinikMucizeninAnnesi Ihlamur içebilirsiniz :) Doktorum en masum bitki çayının ıhlamur olduğunu söyledi ve hamileliğimin basından beri tüketmekten hiç çekinmedim çok kolay hasta olan biriyim bir tek ıhlamur toparlıyor beni ☺️☺️