Efenin_annesii Kızlar çok kötü ishalim bugün üç kere serum takıldı eve geldim hap verdi doktorum hemen geçmesini istiyorum nasıl geçirebilirm ve başına gelen var mı bu şekilde ya 😔
kediannesi60 Efenin_annesii 25. Haftada yaşadım canım inanılmaz mide krampları ishal doğuruyorum sandım o derece serumlarla vs hallettik ama ben evde kefir içtim muz yedim patates hasladım yedim iyi geldi ama ishal 10 güne yakın cektim susuz bırakma kendini
KkubraOz Efenin_annesii canım çok geçmiş olsun ben hamile değilim ama geçen ay çok şiddetli ishal oldum . Patates haşlaması geçirdi . 2-3 tne haşlayıp öylece yedim 1-2 saate kesti beni
Aysenrr_ Efenin_annesii gebelikten önce bir çay kaşığı Türk kahvesine 1-2 damla limon sıkıp yutuyordum direk geçiriyordu ama gebelikte hiç başıma gelmedi zararı olur mu bilmiyorum🤭 leblebi muz yiyin tez zamanda geçer inşallah
Feyzabeyoglu Efenin_annesii bana doktorum reflor diye bir ilaç vermişti Bi tanesi yetmisti ilacın Aynen bende ishaldim mide kramplarım vardı çok kötü Ne yaptımsa geçmemisti. Ilac iyi geldi
Efenin_annesii kediannesi60 benimde aynı anlattiginiz şekilde ya karnıma kramp giriyo karnım agriyo normalde panik atak var bugün iyice kötü oldum çok korktum 😔
Efenin_annesii KkubraOz Cok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun kaynattim şimdi insallah banada iyi gelir yaa
Efenin_annesii Aysenrr_ inşallah ya zararı varmı yokmu bilmeden gece yaptım onuda bı ihtimal geçirirse diye ama geçirmedi oda serumlar geçirmeyince iyice tedirgin oldum 😓
Efenin_annesii Feyzabeyoglu çok geçmiş olsun sizede benimde aynı şekilde ishal den zaten korkuyodum üstüne kramplar eklenince daha kötü oldum inşallah hap banada iyi gelir ismi farklı ama ishal için diye söyledi doktor
Renasumut Bende öyle oldum 19.haftamda serum vurdum 3 tane etki etmedi muz patates kaynatıp yedim bu sefer bebeğin gelişimi bi hafta önde ,suyu fazla olmus dedi ben onları da bıraktım en son tuzlu leblebiyle hemen düzeldi
Efenin_annesii Renasumut tuzlu leblebi deneyeyim bende bende söylediğiniz her şeyi denedim sabahtan beri gecmedi çok teşekkür ederim
Ozlem2904 Efenin_annesii princ lapasi ve havuc rendesi bende ise yaradi insallah sizin icinde faydasi olur