kediannesi60 Kızlar ocakta doğumum olucak nasipse son alısverisime bidaki ay cıkıcam e bebek indirimi olucakmıs aralık 15 ten sonra sizce bu ikisi gerekli mi normal atlet aldım kendime ama gerekliyse alıcam🙆🏼♀️
Ozlemflz kediannesi60 emzirme sütyeni alırsın normal atlet olmaz. Ben iki tane aldım ikisinden de çok da rahatlar.
biaslanannesi1 kediannesi60 benimde 18 ocak dogum bi tane emzirme sutyeni aldim sadece normal atlet kullanicam normal sutyenlerimi eğer kullanamazsın çok gerekli olursa o zaman almayı düşünüyorum boşuna masraf etmemek için bi tane nolur nolmaz normal atlet sutyen kullanamaz belki diye aldim
demirmommm kediannesi60 iki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme atleti aldım çok beğendim. İkisini de e bebekten aldım. Kullanacağımı düşünüyorum
kediannesi60 Ozlemflz tesekkür ederim herkes kullanılmıyor dediği icin bende normal atlete yöneldim ama alıcam🌸 acaba kaplı olan mı rahat kapsız mı
kediannesi60 incisu lcw da gördüm hosumada gitti ama arkadasım kullanılmıyo alma diyince bırakmıstım☹️
Gul3346 kediannesi60 bende lcwa da içi kaplı olanları beğendim. Arkadaşlarım da ocakta doğum yapacaksın sütyen giymez direk onu giyersin dediler. Bende alcam
kutlaym kediannesi60 ben lcw dan yarım sütyen (yarım atlet gibi) ve atlet (body gibi) aldım, hamiş olmasam böyle kullanışlı bişeyden haberim olmayacaktı. tavsiye ederim doğum yapmadım ama yıkayıp yıkayıp giyiyorum 🥰
Esoca366 Benimde ocağın ilk haftası doğumum. Civilden aldım bende emzirme sütyeni gayet kullanışlı duruyor ama inşallah bir sorun yaşamam :)
kediannesi60 annembabam arkadasım alısverise gitmis canım orda çalışan demis aralık 15 ten sonra büyük indirim var diye
alparslanannesii1661 Ben emzirme sutyeni almadim lcw den ici destekli atlet aldim giydim baya iyi.oldu birde yarim atlet alicam denemek icin tavsiye ederim
kediannesi60 alparslanannesii1661 benim suanda göğsümden süt geliyo mesela o atletin icine gögüs pedi koyarsam düser mi siz kullandınız mı acaba
Elfvli kediannesi60 emzirme sutyenimde var atletim de. Atleti gecen hafta lc waikiki den aldım. Guzel kullanışlı. Dogumum şubata denk geliyor. Sutyen üzerine normal atlet giymek sonrasında bebegi emzirmek zor olur diye düşündüm. O yuzden emzirme atleti mantıklı geldi.
muges44 kediannesi60 ben sütyene ihtiyaç duymadım hiç. Emzirme atleti kurtarıcım vallahi 1 tane almıştım gidip 3 5 tane yine aldım hemde biraz kaplı sütyen görevide görüyor, civilden aldım
demirmommm kediannesi60 evet ben beğendim baya diğer markalar çok pahalı bunlar da çok güzel iş görüyor
alparslanannesii1661 kediannesi60 yok ben denedim düşmedi bendende geliyo bildiginiz sutyen gibi ama atlet icinde gogus uclariniz belli olmasin diye destek var