Eve Bugün 35+6 oldum ikinci doz ciğer geliştirici yapıldı..dün hafif bel ağrım olmuştu ama bugün biraz daha fazla belim boşluğa düşüyormuş gibi bir his..yaşayan oldu mu acaba bu durumu?
Toprak_hira59 Eve bende bugun 2.dozumu vurulcam bide ayni anda 2 doz birden vuruluyorum ama yan etkisi yok diye biliyorum dr.um oyke demisti
Eve ogretmen_anneee Ben ilk çocuğumda da olmuştum ama 7 yıl geçti hatırlamıyorum böyle bir şey oldu mu diye..ne kadar sürdü peki sizinki?
Eve Toprak_hira59 Bana da doktorum yan etki yapmaz dedi ama bel ağrısı iki gün üst üste olunca iğneden mi diye düşündüm
Toprak_hira59 Eve iyice agirlastiginiz icin olabilir belkide bende 34 haftamdayim azcik mutfak isi ws yapinca belim ortadan ayriliyor resmen 😀 ileriki hafyalarda hic dusunemiyorum nasil agrir
Tomi Selam 35 haftalık hamilelikde ciğer geliştirci neden vuruluyo?,36 haftan olacag bugun yarın yani diyorumki bugun dogum olsa bile çocuk kuveze konulmaz
Eve Tomi Sezaryeni olacağım ben her ihtimale karşı vuralım dedi doktorum..kuvöze girmesin diye inşallah gerek kalmaz..37+3e kadar bekleyeceğiz nasipse..
Eve ogretmen_anneee İnşallah benimki de geçer ya böyle belim boşa düşüyor sanki ayağıma kadar iniyor ağrı Arada ama düzenli değil gibi..