linaaryaa aynen öyle allah razı olsun bebegim vallah ben doktor la konustum en gec nezaman olur bebegim diye kendi alem kaynata tarafım cocuk istiyorum diyip duruyorlar dı özliklede kendi ailem cok zoluyorlarfı bu konu oldukca rahatsız eti beni doktoruma sordum daha yasın 18 aklını basına al en az 6 aya kadar kendini zor toparsın dedi kisin var zor bir sürec olucak dedi nasıl oldu bilmiyorum kendi annem hamile kal cocuk yap bilmem ne diye tururdu yok iste bunu ye yok iste bunu yap afedersin ilişkide bu pozisyonda dur hamile kal diye kafamın etini yedi baktım düsük oldu kimsenin de haberi yoktu gebelikden yeniydi diye demesim ki iykide demedim sonradan duyuldu ister istemez ondan sonra söylentiler oldu bunun cocugu olmaz bilmem ne olmaz vs vs gecelerce agladım dualar etim yemin ederim 2 ay gecmeden allah tarafından mahile kaldım bak 8 aydır evliyim ilk gebeligim 6 haftalıkda düsük oldu düsün suan da 29+6 günlük de hamileyim ikinci bebegime sükür sapa saglamız ve herkeze karsıda cok dikat etim 20 haftaya kadar asırı dikat etim yedigime ictigime sonradan zaten bebiş gelistigi icin zaten sorun olmuyor sükür allahıma aslan gibi pasam olcak rabim isteyen herkeze nasip etsin insallah rabim seninde yavrunu sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah 🥺 💓 💙 😍 😅 🙈