momiesbabies Mucizemm18 Çok var hemde, nasıl olsa çocuk olmuyor diye dikkat etmeyip, hamile kalan çok tanıdığım var
Mucizemm18 momiesbabies ayy maşallah inşallah olmayan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim 🤲
balbebek412 Mucizemm18 ilk gebeligim bebek, sonrasinda hic korunmadim. Baktik olmuyor gene tup bebek yaptik 😁 cok sukur oldu. Ama bu benim icin gecerli, ablam tup bebek ile 2 gebeliginde de bebegini kaybetti. Sonra dogal yoldan iki cocugu oldu ♥️
Mucizemm18 Trabzonnn Amin inşallah ☺️ şuan da hamileyim 24 haftalık bide riskli gebelik rahim ağzı kısalığı nedeniyle serklaj dikişi ameliyatı oldum hep yatıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Trabzonnn Mucizemm18 Aminnn insalalh Allah kucağına da almayı nasıp eylesin. Benim kızım da tüp bebekti koca kız oldu şimdi ☺️ Allah hepsinin sağlığını versin
balbebek412 Mucizemm18 amiin insallah, hepinizin evlatlarina, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ♥️
Mucizecim Mucizemm18 ben o beni kesin bulmaz derdim ama buluyormus bütün kendini yeniliyor e birde stres flaan olmayınca oluyor demekki