Civcivinannesiii 500 ml sampuan 130 ml pisik onleyici kremi Sifir ve orjinal analar Toplam 130 tl ye aldim 9 tlde kargo Dolap uygulamasindan aldim alacaklar kesinlikle oraya baksin hepsi orjinal sifir ve diger sayfalara gore uygun fiyatli😊😊😊 oneri postudur 🙈
Deletedmom93284 Civcivinannesiii sen şok fiyat diyince bende bi mutlu oldum 140 liraya sevinir hale gelmişiz vay be ampule devam etsinler yakında 500-600 lira versek normal gelir 😂😂
Civcivinannesiii Deletedmom93284 ahahahah lan napayim sampuani heryerde 200 den asagi gormuyodum Nerdeyse kremle alinca cok uygun geldi ahahahahahah
Civcivinannesiii Deletedmom93284 🤣🤣🤣🤣 anamizi aglatiyo zamlar🤦♀️cok mutlu oldum sorma ahahahah indirim gorunce benim sıfat😬🤣🤣
Deletedmom93284 Civcivinannesiii anam 9 lirada kargo varmış dksjwjxnsn benim kalbime inicek ben mi cimriyim eşyalar mı çok zamlı kestiremiyorum ahahhah
Civcivinannesiii Deletedmom93284 ahahaha yook bacim yoook esyalar cok zamli Allah yardimcimiz olsun vallaa hayirlisiyla şu alisverisi kazasiz belasiz baslayip bitirseydik iyice anamiz aglamadan🤣🤣
Deletedmom93284 Civcivinannesiii 😂😂gazamız mübarek olsun arka fonda Polat Alemdar’ın müziği çalıyor djsjnsns
caganin_annesi İndirimli ürün görünce benim sıfatı eşgal Ben sadece şampuanı geçen hafta 90 liraya aldım hepsi buradAdan 50 liraya da bepantol aldım. Napak anam ucuz sandık bide.