Ciara93 Selam kızlar, hayırlı geceler 😘 40+2 de sonunda sancım başladı. İnşallah Doğum hikayemi yazmak da nasip olur. Görenlerden bol dua diliyorum 🙏 Rabbim hepimizi hayırlı evlatlara kavuştursun. ❤️
Eliffff Ciara93 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah🙏🏻 Rahat bi doğum olur umarım.ay sende dua ette bizlerde doğuralım artık 😀😀
AnneyimHamileyim Ciara93 Kolay doğumun olsun inşallah allah sağlıkla kavuştursun bi an önce 😍 Darısı bizlere 🙏🏼😇
Seyma_murat Ciara93 bi avazda kurtul inşallah canım Rabbim sağlıklı sıhatli kolay bi şekilde yavrunu kucağınaalmayı nasip etsin bizlerden duanı da eksik etme🤗
NecatiMerveCingz Nebiyeee benim işk ameliyat ve spnal anestezile olcak nasıl dı korkuyu atabiliyormu insan kestiklerini hissediyormusun😖
Ciara93 Eliffff sancım geldikte hepinize dua ediyorum İnan ki :) Allah kavuştursun vaktinde, sağlıkla 😘
Ciara93 Lonelinesss sağol canım darısı sizlere Zuhal2205 hala kendimi elenmiş saymıyorum 😄 sancılar fena diyim bak 😩
Zuhal2205 Ciara93 Allah seninle ve bebeğinle olsun canım :) sağlıkla gelsin inşallah 😍 seni de eledik sıra bize gelsin artık 🙊🙈🐣
Ecrinimleyla Ciara93 ay sen bayadır yoktun nerelerdeydin 😂😂 Allah hayırlı Doğum nasip etsin canım inşallah