gamzosgamzos Melos12 23 aylık kızımın ismi Ecrin Dua 😍 18+1 ikinci kızıma hamileyim Rabbim nasip ederse Mihra Simay olacak 😍
Hacersoy Melos12 ece hüma 🌸 koymayı düşünüyoruz ınstagramda isimleringerçekanlamları diye bir sayfa var ordan bakabilirsin gerçek anlamlarını ayrıntılı şekilde paylaşmış
Belissare Melos12 bizde cok düşündük kararsiz kaldik ama sonunda kızımızin adini belis sare koycaz ve az kaldi kavusmamiza 😊
Melos12 Ilkayy bizde linayı çok seviyoruz ama çevremde aşırı var onu eledik gibi bilmiyorum kuzum ya😔
Melos12 gamzosgamzos bana 12 sonunda koz dedi bugün Farklı yere gittim 14 haftalık oldum Buda kız dedi
Cocolingo Melos12 ben hep inci, verda, alâ, azra düşünüyordum eşimde en başından beri zeynep diye tutturdu, Zeynep Alâ’ da anlaştık 🌸
gamzosgamzos Melos12 doğrudur o zaman ilk kızımda 12+6 da %80 kız 13+6 da %100 kız demisti degismedi yani 😊
Melos12 gamzosgamzos bende oğlumu 10 11 haftalık arası öğrendim bu seferki gebeliğimde baya doktora gittim her doktor farklıydı hepsinde kız yapısı dedi oğlumu öğrendiğim doktorum renkli baktı kağıda kız yazmış balon patlattık kesin kız diyorum artık