minikkusummm haftamiza girdik oglumun hala bir ismi yok. Aras ve Anıl arasinda kalmistik ama bir türlü karar veremiyoruz.. Suanda farkli isimlerede bakiyorum, hepsine tekrar bakip eleyecegim. Akliniza gelen tüm isimleri önerebilirsiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Babyiveannesi minikkusummm bende 10 gün oldu doğum yapali canım iki üç gün önce isim koyabildik çünkü benim istediğimi eşim istemiyordu onun istediğini ben istemiyordum sonra Emirhan koymaya karar verdik ama benim gönlümde Poyraz Yada Marsel Vardı ama kısmet olmadı anıl daha güzel
glsm_kr8383 minikkusummm Deniz Adar Deniz Poyraz Emre Kaan Muhammed Enes Akay Çınar Asaf Görkem Anıl Uygar Yağız Ayaz Bulut Burak Emir
Smyrayldrm minikkusummm canm benim oglum olacak eymen, mert, poyraz dıe dusunuyrz ama eymen ı daha cok yakıstıyrx yani
Dduygguuu minikkusummm bera koyacağız inşallah 🙏🏻 anlamı falan çok güzel bera bin malikten geliyor eski sahabelerden faziletli doğru dürüst insan demek herkes ay kız ismi gibi bilmem ne deselerse eşim ve ben çok beğendik
Esoca366 Aras ismini baştan beri çok istedim ama eşim bir türlü ısınamadı bu isme 😒 Murathan da karar kıldık ama hiç içim atmıyor bakalım hayırlısı 😂
HaticeBerkayBalat3103 @minikkusummm benimde oğlum olucak canım Allah’ın izniyle 34+2 olduk ismi Muhammed Uras Olucak 🙏☺️