portakalcicegii Saftorik canım çok net belli. Sabah yapsaydın daha net olurdu. Hayırlı olsun. Kan verince bezesi haber vermeyi unutma 🤲🏻🌸😍
Saftorik portakalcicegii yaaaa güzel gönlünüze sağlık inşallah habersiz bırakır mıyım pazartesi anca kan verebileceğim
portakalcicegii Mervecntrk adet sancısı normal canım bebek yerleşmeye çalışıyor. Bol bol su içip dinlenin ağır işler yapmayın. En kısa zamanda doktorunuza bir gidin ne olur ne olmaz 🌸🤲🏻
Mervecntrk portakalcicegii yoktur dimi bi sorun ama halsızlk çok ve göğüs agrısı var baya uyku ıstegı bıde yanı agrılar ara ara gelıyo oyuzden korkuyorum ya
portakalcicegii Mervecntrk kanama lekelenme olmadığı sürece korkmayın ama yerinizde olsam en kısa zamanda doktora giderdim. En azından içiniz rahat eder 🙏
Msl22 Saftorik Ay hayırlı olsun Allah sağlıkla versin inşallah benimde böyleydi testim emin olamayıp 10 tane yapmıştık hatta o derece rabbim hayırlısını versin🙏🏻🙏🏻🤗
Mervecntrk portakalcicegii olmadı öylenyapıcam hafta sonunu beklıcem en azından o gün adet günüm normalde yanı içim rahat etsn dedıgın gıbı çok saol az da olsa rahatladım saol
Esrabozkurtt Saftorik benimde aynı sizin gibi oldu erken gebelik testi negatif gösterdi ama bu 5 liralık testte sizin gibi silik çıktı hemen kan verdim değerim 7 çıktı 2 günde bi gidip kan verdik 3 4 kez hep iki katına çıkmıştı şu an 21+2 yiz☺️