marbling10 Arkadaşlar çevrenizdeki birinin bebeği için hediyelik olarak verdiği şey bu olsa, evinizde saklar mısınız, atar mısınız? Kokulu taştan yapılmış magnet ve üstündeki isim kağıtla iliştirilmiş olacak (istenirse sökülür)
Sermec27 marbling10 bence cok hoş ben bugune kadar bana verilen bütün bebek hediyelerini sakladım ama ben yaptırmadım canım biliyorsun bazı sebeplerden dolayı ne kadar kaldı minik kızının gelmesine 🥰
UmutsuzPolyanna marbling10 bence en iyisi mum çünkü biz Türk ler mumları ne atmaya ne yakmaya kıyarız 🤣
gldn065807 marbling10 bence çok hoş güzel bende yaptırıp yaptirmamakta kararsızım ikilemde kaldım oğlumda bende yaptırmadım bir yandan boşa buda masraf diyorum açıkçası bir yandan hatıra kalsn diyorum kaldım arada
marbling10 Nnurdan ben de saklarım ama merak ettim yine de 🤭 atılcak bir şeye para vermeyelim durduk yere
marbling10 Sermec27 teşekkür ederim canım, aralık sonu inşallah. Bi yanım yaptırma diyor (ilkinde yaptırmamıştım) bir yanım hatıra kalsın yaptır diyor bilemedim🤷😳
Sermec27 marbling10 canın istiyorsa yaptır canım maaşallah cok az kalmış güzel günlerde büyüt gökkuşağı 🌈 bebeğini inşallah 🤲 🥰 🌺 💜
marbling10 Nnurdan aynen çok çok yakınlara sadece. Onlar atmaz zaten ama yine de sevsinler istiyorum :) Sermec27 ne bileyim istiyorum galiba :D kararsız biri de değilimdir ama lüzumsuz gibi de geliyor. Sermec27 güzel günlerde büyüt gökkuşağı 🌈 bebeğini inşallah Aminnn Sen de canım sen de inşallah
marbling10 UmutsuzPolyanna :D evet tıpkı ben gibi. Bunun görseli çok hoşuma gitti kendisi çok amaçsız aslında :D HEm bir amaca hizmet etsin yaptıracaksam diye düşünürken bununla karşılaştım, renkler beni benden aldı
gldn065807 marbling10 valla bu devirde hersey çok pahalı eşimede kıyamıyorum hangisine yetişsin yazık oda içinde kalmasın ne istiyorsan yap diyor ama ıste
marbling10 gldn065807 vala yaptırmasam içimde kalmaz aslında :D bi heves gibi, bi hatıra olsun maksat işte