ikramomm bebeklendik amin inşallah idrar yolu enfeksiyonu var durumu hakkında bişi bilmiyorum o korkutuyor beni 🥺🤲🏻
ikramomm Fatosduzgun55 valla insan korkuyor her şeyden o yüzden sormak istedim aminnnn inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah şimdi tek enfeksiyon için önlem kaldı 🙏🏻
Aslaninannesi01 ikramomm evet 🥰 enfeksiyon olduğunu yazmışsınız bunun için biran önce tedaviye başlayın Bnce ileriki haftalarda enfeksiyon istenmeyen bir durum
Aysnrfndk ikramomm ikramomm evet bide sorunum kasık agrisi siddetli bi sekilde sanki adet gorucekmisim gibi agriyo
Serapcemre ikramomm ilk hamılelıgımde de doguma kdr cektm hem de normal yaptm bebeğe bir şey olmadı siz dikkt edin cok yukseklıgı düşüge ya da erken doguma sebep oluo
ikramomm Aslaninannesi01 şuan pazartesi var denmişti bugün değerlerin iyi dedi 4 günde geçmiş midir sürekli su içmiştim tuvalete çıkmıştım 🤔🌸
Aslaninannesi01 ikramomm bol su içmenin çok faydası var sık sık enfeksiyon geçiriyorsanz arada bir test verin ilerlemesin enfeksiyon sağlıkla kucağınıza alın inşallah