GkhanSevdaen https://resimyukle.io/r/57fV6iDJ3n Evet kızlar doktor tahminde bulundu 14+4 burda sizce kız mı erkek mi detaylıda tam görürüz dedi
Gizem1234521 Beyazguvercin2 ben kıza benzettim hatta genital bölgesinin iç ve dış dudaklarını bile gördüm sanırım umutlandırmak istemem 😇 hayırlısı olsun
Gizem1234521 Beyazguvercin2 ben bebeğimin bacak arasıyla kafayı yedim de bi doktor bebeğin genital organını çok fazla yakından göstermişti onun gösterdiğinle çok benziyor o yüzden öyle dedim
GkhanSevdaen Rosevisdow kız dedi ama ilk erkek demişti sonra kız dedi biz de anlamadık bi netleşmedi detaylıda görücez artık
muzis07 Hanımlar benimde bir kızım var 12 haftalıkken doktor alttan muayenede kıza benzetti söylemedim say dedii bakalım ne dicek ben erkek hissetmiştim hep 😇😍
GkhanSevdaen Etgrlgz bir kzıım var ultrason resmî 2 si de çok farklı ilk kızım top gibi yuvarlak kafası yükleyeyim bı tam tersi gerildikçe gerilmiş 🤣doktor bi erkek dedi bir kız bir türlü anlamdık detaylıyı bekliyoruz
GkhanSevdaen Etgrlgz bir kzıım var ultrason resmî 2 si de çok farklı ilk kızım top gibi yuvarlak kafası yükleyeyim bı tam tersi gerildikçe gerilmiş 🤣doktor bi erkek dedi bir kız bir türlü anlamdık detaylıyı bekliyoruz