UmutsuzPolyanna Melekk8 son adet tarihine göre 4 hafta geriden fark ettim 😅 tam diğer adet haftası hamiş olmuşum🤣 sat a göre 24 keseye göre 20 haftayım 😃
Hhilall37 Melekk8 adet tarihime göre 9 ama bebek ölçümlerine göre 6. Haftada görmüş oldum. Doktor problem olmasın diye son adet tarihimi değiştirdi ona göre ilerliyoruz. Şuan 26 haftalık olduk doktorun belirlediği adet tarihi ile uyumlu gidiyor ☺️
Melekk8 UmutsuzPolyanna bende geç döllenmeden şüpheleniyorum adete yakın yumurtladım kesem küçük bebekte görünmüyor bebeği kaçıncı haftada gördünüz
Hhilall37 Melekk8 benim adetim düzensiz 2 hafta geçtikten sonra test yapmıştım zaten çok silik çıktı kan verdim düzenli bir şekilde sağlık ocağında daha sonra doktora gittim ilk gittiğimde kese sonraki hafta da bebeği gördük
Melekk8 Hhilall37 benimde adetim düzensiz 5 gün geciktim ama testte çok silik çıkmıştı kanda da hormonum çok az yükselmişti
Hhilall37 Melekk8 inşallah kısa sürede yükselir size önce tavsiyem kadın doğum doktoruna gitmeden önce 2 3 günde bir kan verip artışınızı kontrol etmeniz
Kbrazcan Melekk8 benim 10 gün geçti betam 57 çıkmış hemşire değerin düşük dedi sağlıklı değildir dedi