moom222 canim neden bebeklerin düştüğünü araştırdılar mı? Sen genetik test yaptırdın mı? Ben tüp bebek yapmadan önce genetik test yaptırmıştım, kan pıhtılaşması çıkmıştı mesela. Doktor iyi ki yaptırmışsın yoksa kan pıhtılaşması bebeği kaybetmeye yol açabiliyor demişti. Embriyoları genetiğe gönderme kısmını gelince, benim daha önce iki yumurtam genetiğe gitti ama ikisi de sıkıntılı geldi, transfer yapamadık. Olumsuz sonuca embriyolog da şaşırdı ve bir sonrakini genetiğe göndermeden yapalım mi dedi. Ben de kabul ettim, bir sonrakinde 5.gün taze taze transfer yaptık, iki transferin biri tuttu çok şükür. 4 aylık olduk, Allah’a şükür testler temiz çıktı. Yani çok uzattım ama o embriyo genetik testlerine de ben pek güvenemedim bu olaydan sonra. Bir tanıdığımızın da genetikten bir tane sağlıklı embriyosu geldi ama maalesef transferden sonra tutmadı.
Çok karışık konular aslında yani bunu yaparsak böyle olur diyemiyor kimse. Allah’ın nasibi işte vaktine göre geliyor. Rabbim inşallah hem senin hem de isteyen herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda 🙏🏻