Melekk8 Adetime 5 gün kala hamile kaldım kesem 1.1 cm doktor bebeği göremedi 2 cm olana kadar bekleyeceğiz dedi bende geç döllenme olabilir diye bekliyorum sizce bebeği görmek için kese boyu küçük mü ?
MelekPotter Melekk8 evet daha kucucuk bi nokta o :) bebegi gormek icin cok erken.. Once yolk kesesi gorunur sonra bebek zaten.. Icinizi ferah tutun..
Happy_001 Melekk8 bi acele etme bekle biraz 9 haftalık ken gıtmıs tim ben yanı sureklı gitme bı toplasın buyusun kalbı atsın dalam oyle gıt ne acelen war zaten gitcen 1 ay sonra gel diyecek
bebeklibirisi Melekk8 kese boyutu değil önemli olan beta değerin 2000 üzeri görünür benim 1800 lerdeydi adetim 1 haftadan fazla geçmişti ancak vajinal ultrason ile görebildi
Gzdbs Melekk8 bende de benzer bir durum oldu. Adete 4-5 gün kala döllenme olmuş adet gecikmem olduğynda haliyle kese görünmedi. 5+2 de göründü kese sonra ki hafta gittiğimde bebeği de gördük başka dktora daha danış istersen
Melekk8 MelekPotter adetime göre 8 haftalık ama benim adetlerim düzensiz ve adete çok yakın hamile kaldığım için bekliyorum doktor boş gebelik demesine rağmen🥺
MelekPotter Melekk8 normalde bile insanlar 8 haftalikken bebegi goremedigi oluyor. Sen gec dollendiginden eminsen bi de gorulmemesi cok normal.. Kese daha 1mm icindeki bebek nasil gorunsun ki :)
Happy_001 Melekk8 her hafta neden cagirır kı zaten daha yenı en az bı ay 3 hafta beklemlisin yanı her gıttıgın de ucret oduyormusun
Melekk8 Happy_001 bi kere ödüyorsun 10 gün geçmeden tekrar çağırırsa kontrol olarak geçiyor ücret ödemiyorsun
Melekk8 MelekPotter doktor bu saatten sonra oluşmaz büyük ihtimal boş gebelik dedi çok üzüldüm herkes keseleri 2-3 cm olana kadar bekliyor bende beklemek istiyorum belki geç döllenmiştir diye