Busraesk Ben yakın zamanda grip atlattım doktor antibiyotik verdı şimdide dişimle alakalı antibiyotik verıyo napıcam bilemiyorum hamile kaldıgımdan beri bir çok sıkıntıyla karsılastım bebegımi umarım saglıklı dünyaya getiririm 15 haftalıgız suan
srslmky Busraesk merhaba benim doktorum 3. Aydan sonra kanal tedavisinin bütün gereklilikleri yapılabilir demişti dün.
sr00112 Busraesk 16 haftadayım kanal tedavisi oldum bugün uzun bi süre olmuş bebeğinizde sıkıntı oluştu mu bu durumdan kaynaklı
Ecegunes Merhaba ben diş hekimiyim 3-6 ayda 2.trimestırda tedavinizi yaptırabilirsiniz çünkü kanal tedavisi doğuma kdr beklenebilecek bir tedavi değildir dişinizin ağrısı fazla olur
sr00112 Ecegunes Oesra röntgen çekmedi ellerinde bi cihazla ölçüm çaptı çene cerrahi ve hekim birlikte kontrol sağladı. Adrenalinsiz lokal anestezi uyguladı antibiyotik vermedi çok ağrın olursa parol al dedi bana da. yaptırdım bugün ciddi rahatlama sağladı umarım bebişe zararı yoktur Zaten eğer bi 10 gün daha beklesen apse olabilirdi dedi o daha zararlıymış sanırım
Oesra Benim bebeğimde sorun olmadı antibiyotik de almıştım hamileler için özel hatta zırh giydirdiler röntgenle falan da girdim