Burcu_akbb Merhaba Anneler🥰 Ankara şehir hastanesinde Sezaryena Kaçıncı haftada alınıyor Yoksa 40 kadar bekliyorlarmı
Haticekocgennc Burcu_akbb saat 2 de sezeryane giriyorum dua eder misiniz lütfen 40+1 oldum bebek iri olduğu için doktorla böyle karar verdik
Merinosunannesii Burcu_akbb kilosuna göre 37 38 en geç 39 gibi alınır ben mesela 38+2 de aldım kızımı kucağıma 😍
arzubldk Burcu_akbb ilk gebelikse bebekte sıkıntı yoksa bekliyorlar açılman falan yoksa ben 39+1 de oldum sezaryen 3 cm açılmam vardı bebeğim makat gelişti acil aldılar
Burcu_akbb Haticekocgennc Rabbim sağ salim ikinizide kavuştursun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sakın stres yapmayın Ben 2 sezaryen geçirmiş biri olarak diyorum
Merinosunannesii Burcu_akbb kaç haftalık kaç kilo Kilosu normal olunca 38 de alırlar az ise 39u beklerler
Burcu_akbb arzubldk 3. Gebelik İlki açılmam olmadığı için alındım sezaryena 2. Gelişmiyor diye 37 de aldı buda 3. Bakalm Nezmn olacak
Burcu_akbb Merinosunannesii 22. Haftada 600 grdı şuanda 25 haftalık 2 hafta önde dio gelişimi kaç gr oldu sölemediler Ama riskli gebelikteyim zaten Suyu fazla İri bebekmiş dediler Bide kalp damarımız fazla bzm bklm 38 de alınır gbi
Burcu_akbb Haticekocgennc geçer bol bol yüryün Kafein içeren Kahve çay Bitter çikolata Yiyin narkozu atmanıza yardımcı olur Eve çıkınca hemen duş alın Dikişlere zararı olmz sütünüzün gelmesinde Büyük etken olur