Mnlya Gobegım cıktı yuvarlaklastı karnım normal de tahta gıbı dumduzdu acaba bebekten kaynaklımı yoksa baska bişimş var yemekte yemıyorum Pek benım gıbı olan varmı ?
Agg0207 Mnlya ilk aylarda hormonlardan dolayı bagırsak hareketleri çok yavaşlıyor ve çok şişkinlik oluyo midede bende ilk üç ay 6 aylık hamile gibi gezdim durdum sonradan göbegin indi resmen şimdide minicik bi göbegim çıktı 20. Haftamdayım
Bskrt Mnlya bu hastalarda bağırsak hareketi yavaşlıyor gaz ve şişkinlik normal ondan kaynaklıdır, çünkü bebek daha kasıktan yukarı cıkmaya başlamadı
Naz33 Mnlya bende 8 haftalığım göbeğimin alt kısmı sertleşti ve şiş :) ayrıca kilo almaya meyilli bir vücudum var
Muhammedamine Naz33 bebek henüz pelvik kemiğin altında karın çıkması mümkün değil gaz oluyor başırsaklar şişiyor mide hassaslaşıyor büyük ihtimalle bu yüzden
Bebegmibkliyrm Mnlya benimkide aynen erkenden oyle oldu canim halada oyle 4 aylik olduk, dahada buyuyo oysa zayif incecik bisyim , bazilarinda erkenden cikio boyle karin yapisindan dolayi bide cogunlugu gaz , gazdan dolayi sis duruyo hep
Ezgi14 Mnlya o haftalarda gaz siskinligi oluyor genelde. Ama sabah uyandiginda tuvaletini yap bir sey yemeden aynaya bak gobek deliginin altinda sislik varsa o bebektir :)
Esrakbas İmkansız daha kese bile avuç kadar değil bence psikolojik. İnsan öyle düşünmek istiyor biraz da yoksa 5.aydan sonda netleşmeye başlıyor adam akıllı
esrmhmt Mnlya ben 5. Haftda öğrendim öğrendiğim andan itibaren karnım çıktı inanki kesinlikle kişisel bir durum hastanede denk geliyoruz bakıyorum aynı hafta 0 karın bende sanki doğurcam🙄