sudamlasi Elif2307 evet mesela çilek te geç getiriyo 2 ay sürdü yapımı ama bize söylemişlerdi uzun sürüyo diye. İnşallah işin içinde dolandırmaca yoktur
Elif2307 ozgeya iptal ettikten hemen sonra başka bir mağazadan aynı parayı cektircem bi sıkıntı olmaz heralde dimi🤔
Esmagnc Karınıza hemen yansımaz para eğer işlemi muhasebe zamanında yaparsa 1 hafta sürer bende mağazada çalıştığım için biliyorum dikkat edin sallamasınlar birde para için beklersiniz.İptal ettiğiniz gün yansıması mümkün değil 1 aydan dazla süre geçmiş .
inci_f Buyuk talihsizlik olmus ama nasip boyleymis diyin enerjinizi dusurmeyin... ben olsam tuketici hakem heyetine basvururdum ve hakkimi arardim yasal olarak. İnternetten montessori yatak yaptirdim korka korka ama adamlar 4 gunde teslim etti sansima, odemeyi de teslim alinca yaptim elimde senet sepet hic bisey yoktu :) Allah cidden iyi insanlara denk getirsin 🙏
Prensesannesiyimm Elif2307 İptal ettirelim dedik ama başka bir üründe ondan daha önce gelecek mi kesin değil bizde mecburen beklicez 😔
Emineymen Elif2307 aynı problemi bende yaşadım 5 ayda tamamlanmadı parça parça geldi Doğum oldu Mevlüt’e yakın bitmişti şikayet va ettim ama çok uğraşmaya vaktim yoktu bıraktım kendi hallerine bende parayı geç vermiştim 😀
Elif2307 Emineymen Allah korusun ya nasıl sabretmişsiniz 😁 karttan çektirdiğim için öyle bi şansım olmadı eğer nakit verseydim direnirdim😊
Emineymen Elif2307 heryere şikayet ettim son günlerim olduğu için işlerim yoğundu yoksa ben onları halt ederdim 😀