Blg-Brk01 Kızlar aranızda tesettürlü olanlar illa ki vardır doğumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Yani şöyle açıklayayım başınıza ne yapmayı düşünüyorsunuz fotoğraf çekimlerinde ve genel olarak? Yani ben hemşire doktor boneleri varya renkli şekilli ondan aldım ama bilemiyorum 🤦♀️🤷♀️🙋♀️
zehranurr Blg-Brk01 ben genel olarak kapatmamıştım ama fotoğraf çekimi olacaksa pijamana uygun hazır başlar var bone tarzı öyle bir şey alabilirsin
Handan_65 Blg-Brk01 Böyle iğne oyalı büyük modeller şallar varya renkleri oluyor ondan alacam fotoğraf için
Ozlem2904 Blg-Brk01 biz fotograf cekimi yaptirmicaz ama ben geniş şal esarp koydum cantama birde alti acik gecelik almak yerine namaz elbisesi aldim. Geceliklerin boyu hep kisa kaliyodu. Namaz elbisesinide siyah tonlu aldim uzerinde cicek deseni var ufak ufak kanamam falan fazla olurda ustume gecerse diye o sekil aldim
gldn065807 Blg-Brk01 ben şal yaparım kendim boynumun açık olmasından hoşlanmıyorum o fotoları herkez görecek bide çok öyle dantelli şeylerden de hoslanmuyorum bende pijama konusunda kararsızım
Mihriballim Kızımı doğurduğumda tesetturluydum doğuma zaten boneyle girdim çıktım sonrasında pijamama uygun tülbent almıştım onu kullandım fotograf çekimi doğumdan sonraki gün olmuştu sezeryan olduğum için 2 gün kalmıştım şal yapmıştım bide bebeğimin kıyafetin deki çiçeklerden iğnelemistim şalima sade güzel olmuştu.
Mihriballim Blg-Brk01 oyalı tülbentler flaan bence biraz ağır duruyor pijamaniza uygun şallar var çok daha şık durur
Blg-Brk01 Ozlem2904 bende pijama takımı aldım kırmızı onu düğmeli kısa kollu üstüne sabahlığı var baya uzun
tcasl Blg-Brk01 doğumda aklıma bile gelmedi açıktı doğumdan sonra da odada tek olduğum için hep açıktı her yerim aciliyodu bide başımla uğraşamam dedim 😆
Ozlem2904 Blg-Brk01 2tane pj takimi almistim ilk ama hastaneden gecelik istediler alti acik kanama kontroleri icinmis
Blg-Brk01 Ozlem2904 benden istemediler aynı yerde doğum yapanlar var onlara da dememişler benimde işime geldi
Kerem_mom Valla ben gecelik aldım bi tane 2 pijama aldım , gecelik kısa yani dizin hafif altı oldu. Zaten hastane orası ve sürekli alttan kontrol ediyorlarmış bence uzunla zor rahat edilir . Ama yine tercih meselesi tabi.