Deletedmom177227 Jilet hiç sevmiyorum ki eldiven yada ağdayla alırım doktoruma da sorcam ama siz ne yaptınız?
Senays Deletedmom177227 doğuma kadar jilet yaparim heralde oda çoğaltiyor ama agda zarar verir diye düşünüyorum ah kadınlık ne zor kılı tüyü 😁
Deletedmom177227 ZZeynepP1903 ben yaklaşık 10 yıldır hep ağda eldiven yaptığımdan jilet çok zor geliyo çünkü sürekli yapmak zorundayız 🤦🏻♀️
Deletedmom177227 Senays aynen bi de kıl tüy uğruna suyu seli getirtirsek 🤦🏻♀️ Hiç alışık değilm o yüzden sordum belki farklı yöntem vardır diye
ZZeynepP1903 Deletedmom177227 valla ben kendımı bıldım bıleli jiletle alıyorum 😂 yanı dort gunde anca cıkıyor ıste agdayla ugrasamam zaten serklajlı oldugum ıcın tırsa tırsa afedersın egılıyorum cok oyalanmadan kalkıyorum agdayla yapmaya kalksam kafayı yerım 😅
Senays Deletedmom177227 duşa girmeye bile korkuyorum bide agdayla o acıya katlanamam en iyisi jilet napalim sonra normale döneriz inşallah 🥲
Deletedmom177227 Senays gerçtekten öyle bi hafta oldu duşa gireli hatta size de yazmıştım sanıyorum. Bugün 1 hafta oldu inşallah gircem yine 😂
Senays @Deletedmom177227 Deletedmom177227 😁😁😁ben de bugün düşünüyorum başarabilirim inşallah haha halimize bak dus bile lüks oldu esim işten geliyor mis gibi parfüm kokuyor yanıma gelip sarılıyor kendimden utanıyorum bi doguriyim hayırlısıyla nasil bakımlı olucqm diyorum kendi kendime 😁😁
Deletedmom177227 Senays ahahahha aynı valla o duşa girdikçe içim gidiyo 🥺 normal hayat bize lüks oldu yeminle 🤦🏻♀️ Neyse bebeler için az daha sabır bakalım. Doğunca da babalara iteriz yarım saat cıkmayız 😂 6ayın yanında yarım saatin lafı olmaz diye düşünüyorum😂😂
Senays Deletedmom177227 Allahim onlar iyi olsunlarda valla herseye razıyım pisliğe kıla tuye😁kac haftaliksiniz siz inşallah sonunu görmeyi nasip etsin rabbim
Deletedmom177227 Senays 13+2 yiz şükür serklaj üstünden 8gün gecti. Yılbaşına doğru nasipse yarılıcaz inşallah🤲🏻
Senays Deletedmom177227 benimde tam 1 hafta oldu bugün ameliyat olali 21+4 olduk yeni yıl bize güzellikler getirsin inşallah hepimize saglikla sihatle geçirelim 🙏