Elbruzebru Kızlar suan 33+5 günlüğüm doğuma yakın ağda yaptırmak istiyorum Öncesindeyse tabi ağda yaptırıyordum ama çıktı tabi doğal olarak , doğum yaklaştığı için ne zaman yaptırsam ? Tecrübeli anneler tavsiyeniz ne olur ?
Ayliz_123 Elbruzebru ilk doğum sa biraz geç geliyor lar oyuzden 39 haftada yaptırabilirsiniz benim fikrim diğer anneler ne der bilemedim ama kontrolleriniz ne düzende olur ona göre de ayarlayabilirsiniz
Zehra9616 Elbruzebru son gune kadar hep yaptim sukur hic bisi olmadi bundada yapiyorum mis gibi tertemiz oluyo korkma 😊
Minicikkiz Elbruzebru 38 de tekrar yaptırabilirsin . Ama sürekli gittiğin yere git. Ben hep aynı yere gidiyodum. Sonra yeni bir yer açıldı yakın diye oraya gittim. Resmen hem her yerinmde kıl kalmış. Eve gelince farkkettim. Çünkü herkesi kendi kuaförüm gibi sandım. Ben nebilim böyle saçma bir yeri. hemde koltuk altlarımda siyahlık oldu. Şok oldum.🤣🙈 Demekki agdadan agdaya fark oluyor. Birdaha asla bildiğimden şaşmam. Haftaya kendi kuaförüme gitcem. 🥰
badembid Elbruzebru canım ben 34. Haftada çatı muayenesi olacağım için yaptırdım. Bir daha da 38 gibi yaptırırım diyorum.
Miros Elbruzebru ben mesela 37 de yaptirmayi düşünüyorum cunku genel dogumlar hep 38 de basliyor 39 bile olsa iki haftayla cok cikmaz zaten
Elbruzebru Miros ben de o haftalarda düşünüyorum ama çağı muayenesi erken okursa mecbur yaptıracağım artık
badembid Elbruzebru evet bana 32. Haftada söyledi 2 hafta sonra çatı muayenesi olacaksınız dedi. Kendimi ona göre hazırladım canım