Pcan Mom_25 benim haftaya perşembe doğum olcak sezeryana gün aldık çatım uygun değilmiş normal için 😔
Mom_25 Pcan hmm benim şuan normal görünüyor ama bilemiyorum son anda ne olur belli olmaz ama hakkımızdan hayırlısı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Kevseryldrm @Minikpanda6 alt karnımda aşağıya vuran ani sızlamalar oluyor bende anlam veremedim sizde de oluyor mu tabi birde fazla ayakta durunca baş belası kalça ve bacak ağrıları 🥲😅
Minikpanda6 Kevseryldrm bende çok bı ağrı yoo sadece dediğiniz gibi ayakta çok kalınca tezgah önünde falan biraz belim ağrıyor gece bacak kaşıntım çok oluyo benim ya ondan rahatsizim ben sadece :(
Minikpanda6 Kevseryldrm yo gittim alerji için falan baktılar yok dedi normal yediğin bişey de dokunuyo olabilir dedi ama sanki fark ediyorum yoğurt yiyince öyle oluyo 🥺🙄 çünkü varis kısımlar değil ayağıma yakın sadece orası 🤷
Deletedmom_33 Bebegmbenm Programa göre son 98 ama sezeryan olacak büyük ihtimalle o yüzden 40. haftayı beklemeyiz ☺️ Hindistan cevizi 🥥 olduk 💙
FatosSan95 Bebegmbenm hiç geçmiyordu ama son günlere girdiğimizden hemen geçmeye başladı.Son 1 haftam kaldı. Pazartesi günü doğum günü almaya gidicez inşallah 😍🐣