Sevooo32 Haftadayim. 35 günün kaldı doguma. Pazı buyuklugundeyiz. İlk doğumum olacak sanırım normal görünüyor korkum yok insaAllah bir avazda cikiversin.
Algorab itsagirl2022 ahh canim sende bendensin desene 😉😉 nolacak bizim bu tembelligimiz eringenligimiz 🤫🤫
DZhraa Dfdfdfdf60- normal doğummu olacak sizinki.nişan nasıl oluyor kanama seklindemi.nişandan sonra kaç günde doğum olur.benimde 20 günüm var.
Mermaiddd Bebegmbenm Benim sisteme göre 22 gün var ama doktorum iki gün sonra alıcak.Şimdi.36+5 im.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Dfdfdfdf60- DZhraa ben normal doğum düşünüyorum askm ama belli olmaz pembe lekelenmem oldu hastaneye gıttım nst gırdım sancım cıktı doktor serum taktı doğum yaklastı ama ne zmn olacağı belli degıl dedı
Bubbles 12 gün ve lahana diyor uygulama ama bugün doktor 3600 gr dedi. İri bi lahana sanırım, sarma yapayım 😂😂
tuglusennur Merhaba kızlar benimde uygulamaya göre ananas büyüklüğündeyiz ve 48 günüm var ama eğer ilk doğum gibi olursa bi hafta erken olabilir heyecanlıyım ve aynı zamanda korkuyorum da 😅