2erkekannesiii 23+4 mısır koçanı büyüklündeyiz normalde 115 gün ama sezeryan olacağım için 110 gün falandır Martın ilk haftası
aysebeyza 2erkekannesiii bende 23+5 şalgam büyüklüğünde yazıyor aynı haftada olmamıza rağmen farklı meyve sebzeler 😅😅
Bebegmbenm Havva-42 oyy 😍 ikili rakamlara düşmüşsünüz sizde diyor muydunuz ne zaman ikili rakamları görcem daha çok var diye 😁
Bebegmbenm nslhnyldz gerçekten mi 😍 nasılll heyecan doruktadır şimdi ben bile heyecanlandım doğum hikayesi bekleriz artık sizden 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Birprensbirprensesannesi Son 13 😩korkular sardı bni heran herşey olabilir ikinci bı normal doqum sancısı qozumu korkutuyo 🤦♀️
Bebegmbenm Birprensbirprensesannesi çok az kalmış gerçekten inşallah daha az sancısız daha kolay doğurursunuz bu sefer :)) darısı da bizlere. Kaç haftalıksınız şu an tam olarak
Bebegmbenm Algorab normal aslında inanın ben şu son bir haftadır bebeğin her şeyini aldım kendime henüz bir parça almadım bile. Alırsınız yavaş yavaş 🌺
Masmavim Bebegmbenm normal doğumdan korkuyorum gönlüm aslında sezeryandan yana 😄eşim ve ailem hemen tepki gösteriyorlar.nasl doğacak bilmiyorum 😄günler azaldıkça stres oluyorum 😄siz nasl düşünüyosunjz doğumu
Bebegmbenm Masmavim eşiniz neye tepki gösteriyor ? Bende normal istiyorum sezaryenın sonrası beni korkutuyor 🥲
Sedeff07 Bebegmbenm son 26 gün ama bu son günler geçmiyor şimdiye kadar çok hızlı geçti şuan geçmiyor
Bebegmbenm Sedeff07 işte bende bundan Korkuyorum benimde öyle gerçekten hızlı geçti ama son günler geçmiyor diyor herkes 🤦🏻♀️
Smile Bebegmbenm son 70 💙🤲🏻 İnşaAllah bana da hızlı ve sağlıklı geçer 🥰 ama benim yolum çok gibi geliyor 2. Bebeğim olmasına rağmen :,)
Bebegmbenm iki_tospik_annesii erken olur o zaman 😍 sezaryenin bu durumu güzel işte ne zaman geleceği belli günü belli ve daha erken kavuşuyorsun 💙
iki_tospik_annesii Bebegmbenm Evet cnm ☺️ Doktor en fazla Ocak 15 yada 20 dedi onu geçmez 😍 çok heyecanlıyım sanki ilkmiş gbi
Bebegmbenm iki_tospik_annesii sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 hepsinden ayrı bir heyecan yaşıyor insan benim ilk evladım olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻