Bebegmbenm Smyrayldrm çok geçmiş olsun öksürmekte iyi değil aslında . Bol vitamin alın bol su bol meyve ❤️🥺
Smyrayldrm Bebegmbenm aynn cnm alıyrm ama bogazım cok kotu olms yanı kadın doguma acıle gtsem hemn kovıd testo yapıyo bende ıstemıyrm kovıd degılm yanı bılıyrm ama zamn gecıyo hıc yere
Birprensbirprensesannesi Bebegmbenm 38+1 😊amin ins cnm rabbim bu yolda kimseyi eylemesin saq salim kavusalim kuzucuklarimiza 🤲
Bebegmbenm yusufalpmom daha 51 günüm var diye mi bilmiyorum ama korkum hiç yok sadece evladıma kavuşmak istiyorum 🥺 ne kadar acı yaşarsanız yaşayın sonunda kavuşacaksınız böyle düşünün korkmamaya çalışın lütfen 🙏🏻
nslhnyldz Bebegmbenm inşallah çook güzel bi doğum olur da paylaşırım herkese moral olur 🥳 valla önceden korkum daha fazlaydı şimdi heycanım korkumun önüne geçti. Bi an önce görmek istiyorum. Darısı size inşallah 😊
373437 Bebegmbenm doğum için doktor birşey söylüyor mu bana henüz birşey demedi dün kontrole gittim 35.haftada gel dedi
Bebegmbenm 373437 normal istiyorsan Aralık sonu Ocak başı dedi o kadar 35. Haftamda 4 Aralık’ta kontrolüm var bakalım 🤷🏻♀️
Fundacanik Bebegmbenm Banada öyle geliyor canm 25 kasımda randevu var bakalım ne zamana gün verecek biraz korku var birazda heyecan karmakarışığım daha çantam bile hazır degil 😊