Portakalannesi 39+3 ve tık yok geceleri kasılma oluyor sadece 22 Kasıma kadar doğurmalıyım yoksa sezeryan alınıcam sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz ?
Dilosseee Portakalannesi bende 22 kasımda gün alacam sezaryen için çok korkuyorum.. Sende bol bol yürüyüş yap merdiven in çık ilişkiye gir korunmadan
Aysell88 Portakalannesi senle aynıyız ama bugün doktoruma göre doğum bekliyoruz yada kontrol var ona gidecem öğrenecek bakalım iki oğlan doğurdum kızım çok nazlı çıktı 3 haftadır sancı çekiyorum 2 gündür kesildi resmen 🙈yok olan sancılar sa yok 😂😂 sabah küçük oğlum diyor ki anne yoksa yanlış mı saydık 😂😂😂😂 derin yok sen dua et bugün gelsin 🤲
Kdrrelk Portakalannesi 38+2 im dün gece acile gittik çantayı bile götürdüm dogurcam diye 😂😂😂 ama ne yazık ki ne açılma var ne sancı var hatta 39 haftaya uyumlu çıktı bende tık yok 🤭🤷♀️😂 eşim diyor ki yine boş geldik eve Bi türlü bebegin getiremedik 😂😂🤷♀️🤦♀️
Portakalannesi Aysell88 ayyy inşaallah inşallah valla artık çok yoruldum geceleri kasılmalar bi ağrılar sonra bi gidiyor diyorum eşime bugünde olmadı gel uyuyalım 😂
Belsii_20 Ben de 39+5 günlük oldum gelen giden yok 🙈Dün muayene etti doktorum açılma da yok henüz, yarın tekrar bakacak 🤷🏻♀️