Beyzanur_25 35+4 haftaligim sancım oluyo,midem bulanıyor, ishal oldum ve bebek hareketleri arttı sizce bu doğum yaklaştı belirtisi mi ?
Nurcanatila6 Beyzanur_25 aynısını 37. Haftada yaşadım 38de muayeneye gittim bebegim dönmüştü 😁 doğum pozisyonu almış seninkide baş aşağı 😍
Zekiye92 Beyzanur_25 bende aynı durumdayım iki gündür. Midem bulanıyor ve ishal gibiyim ve bebeğim sürekli dönüyor gibi 35+3 benimd
Sengunsevimli Beyzanur_25 benim de vajinamda ara ara sızı şeklinde sancı oluyor bebek artık doğuma hazırlıyor kendini demişlerdi 31+5 günlüğüz
Deryakshn Bildiğim kadarı ile hayır. Bebek son haftalarda Rahim kanalına indiği için ağrı sancı hissedebilirsin. Gerçek doğum ortalama 10 dk 3 kez ve 50 sn kadar sürer gittikçe artar. uzan dinlen güzelce🙏🥰
Beyzanur_25 Nurcanatila6 2 hafta önce döndü benimki bende korktum gece acaba gerimi döndü falan diye çünkü çok rahatszlandm
Nurcanatila6 Beyzanur_25 gittiğim de ay şükür döndü dedim ama doktorum dikkat et yeniden terse dönmesin demişti senin öyle olma ihtimali var mı ki acaba ama olsun olsa da daha haftan var döner nasıl olsa
Nurcanatila6 Beyzanur_25 zannetmiyorum bir sorun olduğunu tam bir saat bende senin gibi direndim eşime dedim çok kötüyüm dayanamıyorum diye sonra birden ishal falan sonra yavaş yavaş dindi çünkü tersti kızım o gün dönmüştü
Beyzanur_25 Nurcanatila6 yok bana öyle bir ihtimal söylemedi fakat mideme çok baskı yapınca aklıma geldi dönerim falan diye bakalım ne olacak birde hareketleri baya arttı uyumuyo galiba hiç😃