123_Ayse Merhaba kızlar🙋🏻♀️28.haftma az kaldı kan uyuşmazlığı iğnesini sağlık ocağından yazdırabiliyor muyuz?bu konuda bilgisi olan var mı
sessiz_oyuncu 123_Ayse dün yaptırdım. Devlette doktor kan tahlili istedi sonucuna baktı iğneyi yazdı yatış verdiler hasta yatan servisinde hemşireler iğneyi kendileri alıp geldi yaptılar.
Dunyabebek 123_Ayse hayır saglik ocağında olmuyor. Hastaneye gidip yaptırmanız lazım. Önce bir test yapılıyor sonra eşinize ait kan grubu belge fotokopisini veriyorsunuz. Ona göre yapiliyor
_ipekkkkk 123_Ayse Ben yazdırmadımda almadımda Devlet hastanesinde doktorum yönlendirdi yukarı katta ignemi vuruldum para vs vermedik 🤷♀️ Test falan yaptırmadık benim negatif zaten eşimin pozitif sürücü belgesinde yazıyor onunla gittik doktora yaptrdk 🌸
Ylmzberivan Hayır bende vuruldum kadın doğum doktorun sana yazıyor ecz alıyorsun acil de vuruluyorsun fiyatı çok yüksek bişey değil ztn 8 TL ye aldık .Ben 25.haftamda yapıldım şuan 29haftalık gebeyim 2.doğumdan önce yapılacak 2tane vuruluyoruz ztn
123_Ayse Ylmzberivan Devlet Hastanesinde mi yazdırdın yoksa özelde mi ben 10. Haftanda kanama alanından dolayı oldum Özelde yazdırmıştım şimdi devlette devam ediyorum 28.haftada tekrar olman gerekiyor dendi
Defneninannesi47 123_Ayse ozelde de yazdırabilirsiniz devlettede özelde parali devlette ücretsiz yapiyolar fark bu ama indirekts combs testi yapiyolar sonucuna gore igne yapılıyor
Ylmzberivan 123_Ayse ben başından beri özel e gidiyorum özeldeki doktorum yazdı ama devlet e gidiyorsan yapılacak olan bişeyı doktorun ztn sana reçete yazıp verir sen ecz alıp acil de iğneyi vuruluyorsun