Zeynepp_altun Günaydın kızlar 🌸 İlk bebeğim şimdi doktordan geldim cinsiyet tahmini yapar mısınız ♥️ 
Zeynepp_altun Sermec27 yaaa göstermiyor gibi demedi çıkıntı yok erken ama sanki kız dedi bana 💓 İlk bebeğimi düşük sebebiyle kaybetmiştim hep görüp heves etmiştim 🙏 şükür bana da nasip oldu sormak 💕
Zeynepp_altun aysefatma12 kız olabilir ama erken dedi çıkıntı yok gibi birşey dedi ☺️ Herkes soruyordu tutanlar da oluyordu bende sormak istedim 😍
Sermec27 Zeynepp_altun Rabbım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 2 kaybım var cok sükür 5 ay önce doğum yaptım oğlum oldu 🥰
Zeynepp_altun GamzeAkdgn sağlıklı olsun inşAllah ikisinden de yok eşimin ilk evlat hayali kızdı benim de erkek bakalım artık 🥰
Zeynepp_altun Sermec27 Allah bağışlasın rabbim bize de nasip etsin hiçbir kadının kucağını karnını boş bırakmasın 🙏💓
Zeynepp_altun aysefatma12 erkekler belli oluyormuş erkenden hep öyle duydum poposu kız gibi dedi bana da ☺️
Zeynepp_altun GamzeAkdgn Amin İnşAllah 🙏 birkaç kişi vardı isimlerini bulamadım çok iyi tahminlerde bulunuyorlardı bulamadım ☺️