Abcd05__ meyraaasln merhaba bende tüp bebek ile hamile kaldim transferin 8.gununde baş ağrısı yaşadım istifra ettim ama umusamadim migren hastası olduğum için migrenim tuttu sandım ama doktoruma mesaj attığımda belirti olabilir dedi birde 9.gun çorap giyerken rahimde sert birsey hissettim ama vücudunu dinliyor insan belirti arıyor diye düşünüyor kendini çok dinleme insan beyinde belirti arıyor inş sende test günü güzel haberi alırsın canim
MelekAlyaM Ben 5. Gün erken gebelık testi yapmıstım evde baya belirgin cıkmıstı sımdı 28 haftalıgım şükürler olsun darısı başınıza
DidemGuney Bende tup bebekle hamile kaldim 8.gun kan testiyle ortaya cikti sonuc 5.gun embriyosu 8.gunde kan sonucuyla belli oluyor.. ama biz sonucumuzu esra erolda ogrendik.. simdi doguma 2ayimiz kaldi🤲.. sizde illa test yapacaksiniz lutfen kan testi yaptirin
kahvekitapakademi 2 kez tüp bebek transferi oldum ikisinde de aynı belirtiler oldu biri negatif diğeri pozitifti. Belirti aramayın lütfen ilaçlar,hormonlar ve adet günü yaklaştığı için beden, insana oyun oynuyor resmen. En güzel sonuçları alırsınız inşallah🙏🏻