ozlem-t Herkese merhaba, aylar sonra yeniden aranızdayım. Üstelik 2 kişi olarak. :) Son adet tarihim, 15.10.2021 31 günde adet oluyorum. Beta 1174.9 çıkmış. Kaç haftalık oluyoruz, yardım eder misiniz? 😍
Frnrhf ozlem-t son adet tarihine gore hesaplaniyo 4+6 yani yarin tam 5 haftaliksin hayirli olsun canim😊
Neseeli ozlem-t öncelikle hayırlı olsun.. adetin ilk gününe göre canım tam 4+6 34 günlük ☺️ 5 haftan yarın bitiyor.. önümüzdeki hafta kese görünebilir..
Ezginur35 Merhaba dört gün önce beta 229 çıktı beş haftalıksın dedi doktor dün ölçtürdüm 573 ama adet tarihime göre 4+6 yım sizce normal mi ? Çöm endişelendim . Ayrıca kese gözükmedi
berrayusuf Ezginur35 bazen dollenme gec oluyor stres yapmayin bebeginizi insallah alirsiniz kucaginiza
Neseeli Ezginur35 canım korkmana gerek yok kese ancak1500 3000 değerlere ulaşınca görünür 4 haftalık görünmez 5.5 6. haftalarda
ozlem-t Ezginur35 İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Hayırlı olsun 😙 lütfen rakamlara takılma, herkesin farklı olur. Önemli olan sağlıklı olması 😊