RasimEfemoms Neredeyse 1 haftadır aşırı derecede dişim ağrıyor çenem yanağım şişti resmen. 15+2 deyim bir çaresi yok mu bunun? Çekecek miyim böyle ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bebeğim de beslenemiyor 1 buçuk kilo verdim 🥺🥺
Asiyes RasimEfemoms ilk 3 ay son 3 ay dışında yapılıyor ben 2 tane yaptırdım tam 3 ay yeni bitmişti doktorunuzla konuşun çekmeyin çok kötü bi durum Yaşadım hiçbiri fayda etmiyor
Seminn RasimEfemoms bi arkadasım da bana sarımsak koy o dişin yanına dedi denedim sarımsak yanağımı yaktı😅ve dişimin acısını unuttum etim acıyor diye sızlandım😅geçmiş olsun
RasimEfemoms Asiyes sürekli gittiğimiz özel bir klinik bar. Röntgen çekemeyeceğini dişi de çekemeyeceğini söyledi ne olduğunu tespit edemeden de sadece ağrı kesici verebilirlermiş. Ne gecem belli ne gündüzüm 😭
Leylaelisa Bir bardak üzüm sirkesi 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatli kaşığı tuz karıştır cezvede azcik ılıt agzinda 5 dk gargra yap ben oyle kurtuldum aninda kesti ağrıyı
RasimEfemoms Leylaelisa elma sirkesi fayda eder mi? Şuanda açık market yok biraz olsun indirsin bari 😭😭 1 haftadır psikolojim bozuldu ağlarayarak uyuyorum ağlayarak uyanıyorum
Leylaelisa RasimEfemoms ben uzun ile denedm ama sen bilirsin valla dedigimi aynen dene hemen keser 5 dk gargara yap tükür geri