Aras Dyg34 hayır ya doktorum hep yemem gerekenleri söyledi yoğurt süt peynir falan yememem gerekenleri hiç söylemedi 🤷🏻♀️
Zeynepreyyan Aras eskiden doktorlar yememiz ve yemememiz gerekenlerin listesini verirdi. . şimdi artık öyle bir şey yok sormadan cevap bile vermiyolar
Aras deletedmom6295 aynen cvp hayırlısıyla kucağımıza alalım inş ben maydanozu hep sevmişim hep yemişimdir hamileliğimde bende yemedim ama dün unutkanlığıma geldi birazda fazla kaçırdım doğduklarında bol bol limonlayıp yeriz artık ☺️
Aras Kibarbaby hade canım 😀😳 yememen gerektiğini biliyor muydun yoksa zararlı olduğunu bilmiyor muydun
Kibarbaby Aras tamda bilmiyodum aslında ama bildikten sonrada yemeğe devam ettim yani şehriye çorbasında salatada olmazsa olmaz çünkü. Ki maydonoz için değil herşeyin faZlası zarar kısıtlama kendini sonuçta maydonozunda vitaminini alman lazım☺️
Hgemr Aras abartılmadığı müddetçe bir şey olmaz diye düşünüyorum. Salatalara ilave ediyorum hamileliğimin başından beri.Kekik için de aynısını söylüyorlar ama aşırıya kaçmadan onu da kullanıyorum.
Nickimyokkibenim Normal miktarda tüketirsen birşey olmaz canım düşük veya erken Doğum için çok çok fazla yemek veya kürünü yapmak falan gerekli bu kadar kısıtlamayın kendinizi abartmadan canınız çektikçe yeyin Yalnız Doğumdan sonra bolca tüketicem çok canım çekiyor diyen arkadaşlara acı gerçeği söyleyim asıl o zaman yiyemicez çünkü maydonoz sütü azaltıyor 😂
Buse_ Aras hiç sevmezdim ama yasak diye sanırım ilgim arttı 2 haftadır ara sıra salatalara koyuyorum azıcık ama bi kaç gündür de ağrım var nedeni o mu bilmiyorum ama yemicem artık 20. Haftamdayım
Nickimyokkibenim Aras ne yazık ki öyle kuzum nane maydonoz sütü kesiyor dere otu arttırıyor tam tersi olsaymış iyiymişte Allah'ın hikmeti işte 😅
Zeynepreyyan Doktora sordum az miktarda yemenin zararı olmayacağını herşeyin fazlasının zararlı olduğunu söyledi
Aras Zeynepreyyan aynen ya sadece bi iki kere yoğurt süt peynir tüket Dedi başkada hiç bişey demedi şunu yeme şuna dikkat et şunu az tüket falan özel bide Medical park 🤷🏻♀️😡
Zeynepreyyan Aras ben ilk hamileligimde hiç yemedim korktum . Önce düşük tehlikesi vardı sonra erken doğum tehlikesi oldu Görümcem salatalarda filan yiyordu . 41+1 de hiç sancı ve açılma yoktu suyu azaldığı için suni sancı ile doğum yaptırdılar
Elif1147 Aras ben hep tükeettim ama tabiki hamileyken suyunu falan içmedim.herşeyi fazlası zarar ama özellkle sakınmak gerektiğini düşğnmüyorum
Oglununannesi Aras evet canım hatta adet sökücü özelliği var bu yüzden çok tüketmemek şartıyla tüketilebilir ama oturup her gün bi tabak yemek ya da suyunu falan içmek zararlı kesinlikle rahim zarını inceltiyor aynı şekilde nane de öyle nane limon mesela kesinlikle önermez doktorlar
Derya341986 Vallahi ben idrar yolumdaki İltihaptan dolayı aynı gün bir kaç diş sarımsak kızılcık suyu ve karnabahar suyu içtim iki gün karnım kasıldı ve sancım vardı 16.5 günlüğüm aman dikkat sebzeleri tüketirken sayısı sınırlı olsun bence
Aras Nickimyokkibenim bebişlerimiz için ne gerekirse onu yapacaz mecburen canım onlar sağlıklı olsunlarda 🙏🏻🙏🏻☺️ Varsın yemeyelim