Mnkfslyem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar ve sonrası nasip olsun ama en önce sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah 🤲🤲 dualarınıza alırsanız beni de çok mutlu olurum kızlar
nvn-mutlu Mnkfslyem Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🤲 Bende 36+6 dayım artık gün sayıyorum ❤️💙kavuşmak içiN Sezeryan mı normal doğum mu olucak canım senin
Glshi Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah ağrısız sancısiz kurtulursun inşallah canm benim ❤️ darısı hayırlısı ile bizlerin basına bende 31+2 haftalığız az kaldı
Mnkfslyem Glshi aminnnn inşallah çok teşekkür ederim. Seninde inşallah göz açıp kapayana kadar geçsin son zamanların sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım 🤲🥰
Mnkfslyem nvn-mutlu aminnnn inşallah çok teşekkür ederim 🥰🥰 hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah hepimiz 🤲🤲 sezaryen olucak benim canım Allahın izniyle 8 de yatışım olucak bakalım korku heyecan endişe hepsi karıştı sabahı nasıl edicem bilmiyorum
nvn-mutlu Mnkfslyem amin inşallah canım 🥰 Benimde 2 Aralık ta sezeryan olucak heyecan stres hepsi bir arada benimde günler geçmek bilmiyor sanki 🤭 Senin kaçıncı haftan canım bebişinin kilosu nasıl
Ay_parcasi Mnkfslyem benimde sabah 8 de yatisim verilecek sezeryan olacağım çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalim yavrularımıza 🤲
Mnkfslyem nvn-mutlu ya bende öyle diyodum vakit günler geçmiyo diye ama geldi çok şükür büyük gün 38+5 oldum. En son 10 kasımda gitmiştim doktora 3.650 idi kilosu 17 gün önden gidiyo demişti doktor. Sabahta değişik bir ıslaklıkla uyandım idrar kaçırır gibi bişi oldu su mu gelmeye başladı acaba anlamadım ya
Mnkfslyem Ay_parcasi benimde 8 de inşallah Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah idrar kaçırır gibi ıslaklıkla uyandım su mu geliyo acaba anlamadım ya
Mnkfslyem sedayener- bende öyle tüm gece düşüncelerle boğuştum sabahta biraz fazla değişik bir ıslaklıkla uyandım su mu gelen anlamadım ama hayırlısı devam ederse sölicem doktoruma siz naptınız Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşun bebişinize hepimiz inşallah
Gzmysf1608 Allah kolaylaştırsın inşallah kolay bir Doğum olur benim de Cuma günü inşallah kaç gündür uyku flaan kalmadı💆🏻♀️
Mnkfslyem Gzmysf1608 amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Ay_parcasi Mnkfslyem bende geldim hastaneye Dr bekliyoruz muayene edip yatış vercek devlet hastanesi biraz değişik 😔
Mnkfslyem nvn-mutlu doğumum oldu sabah canım çok şükür kavuştum yavruma sağlıkla Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Mnkfslyem nvn-mutlu doğumum oldu canım sağlıkla kavuştum yavruma Rabbim herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
Ay_parcasi sedayener- ayener-"#p18793196 öğlen doğum yaptım canım spinal sezeryan oldum elhamdülillah çok rahat geçti şimdi yürüyorum oğlum da bende iyiyiz elhamdülillah 🤲😍
sedayener- Ay_parcasi bende sabah yaptım şükür bende yürüyorum anlatıldığı gibi zor değilmiş ben çok korkuyordum
Ay_parcasi sedayener- çok sevindim canım rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.ilk oğlum genel anestezi olmuştu çok kötü olmuştum bunda daha çabuk toparlandim şimdi tek duam baş ağrısı sırt ve bel boyun ağrısı kalmaması 😣kahve içiyorum bitter çikolata atıyorum ağzıma bol su vede👍