MMmerve_ Daha 16ıncı haftadayım fakat uyuyamıyorum ne onerırsınız:( aglamak ıstıyorum bunaldım daralıyorum
Melos1 MMmerve_ ballı süt iç canım uyutur o. Daha cok erken uyuyamamak için ilerleyen haftalarda uyku sorun oluyor
Anne8484 MMmerve_ 34+4 çok agirim ,bebek hareket ediyor hiç durmuyor..yatakta donemiyorum her gece uykusuzum.. Sadece sabah 3 saatt uyuyorum o kadar, çok zor uzun zamandır zombi gibiyim uykusuzluk mahvetti beni
okuyor MMmerve_ benim de 17. Haftada basladi. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum. Uykum gelmiyor. Erken kalkiyorum bir de. Gün içinde uyumam da. Gece içtiğim ilaçlar mi yapıyor acaba diye düşündüm bu gece
MMmerve_ Melos1 ne bılım herseyı kafama takıyorum belkıde :( süt ıctım ama yok uykum esım kızımı optu benı opmedı dıye takıntı yaptım sabahta aynı sekılde yanı normalde boyle seylerı hıc kafama takmam ama uyuyamıyorum duygusala bagladım
Melos1 MMmerve_ ah be canım😂 bende öyleyim herşeye ağlayasım geliyor sağ sağlim atlatıyım bu dönemi diyorum Allahın izniyle🤲
Mimik Ben de o zamanlar uyku problemi yasiyordum… Sorun etme canim… Ne zaman uykun gelirse o zaman uyu… Gerci ev hanimimisin?..😅
MMmerve_ Mimik ev hanımıyım evet. Gunduzde uykusuzluktan ayakta uyuyorum😔 sacma bı durum ıcındeyım ıste saga sola yatınca sankı karnımda su dolu balon var patlıcakmıs gıbı oluyo
Mimik MMmerve_ gunduzleri hafif hafif sekerleme yaptigindan da olabilir… Ya su halimize bak🤣 hormonlar neler yasatiyor… Buna mi takildin kiz… yoksa uykun ac biseyler oku, izle… Uykum yok duye dert yanan hamiş🤣
MMmerve_ Mimik 🤣🤣🤣 suan guldurdun beni🤣🤣🤣 ya bıde sureklı tuvalete kalkıyorum sanırım ondnda uykum kacıyo🤷♀️ bılerek su ıcmıyorhm yatmadan once ama yınede sureklı tuvalet… Hormonlar fena bende herseye aglıyorum herseye sınır yapıyorum takıntı halıne getırıyorum.. Hatta kocamın benle uyumamasını bıle takıntı yaptım kızımla uyuyorum kocaman yatakta alıstıralım dıyorum kendı yatagına onunda keyfıne gelıyo bu durum tek rahat uyuuomus
Mimik MMmerve_ benim kocam da, ayagi tuzaga yakalanmış ayi gibi horluyor… Zaaten agirlasmaya vasladim donerken bile uyaniyorum, bir de horultusuyla aska yatamiyorum… Alip alip basimi salona kaciyorum… Tek, sessiz uyku gibisi yok🤤🤤🤤
MMmerve_ Anne8484 son zamanlar ben ılk gebelıgımde oturarak uyuyodum:( sonrasındada kızım uykusuz bı bebektı aglıyodum uyusun dıye ay cok zoe’( hala uyumaz benım kızım ınanırmısın:( annelık cok zor :(((
Anne8484 MMmerve_ anneliği hazjr değilim galiba..Esim doğunca uyursun diyor inşallah sakın bir bebek olur
MMmerve_ Anne8484 oyle dusunme ınankı suan ıkıncı bebısıme hamıleyım ılkındekı gıbı belkı daha fazla heycanlıyım Rabbım kolaylastırsın ınsallah