gulsahhgvn Arkadaşlar merhaba doktora sordum ama söylemedi, hastane özel olduğu için tahlilleri sağlık ocağında yaptırmak istiyorum, aramızda sağlıkçı olan yada sezaryen öncesi yapılan tahlillerin isimlerini bilen varsa yardımcın olabilirse çok sevinirim
Guney16_Enes21 gulsahhgvn Bende dün kan verdim anestezi uzmanı görecekmiş sonuçları ve 160 TL aldılar yani doğuma dahil değildi benim gittiğim hastanede
gulsahhgvn Kusciviltisi özel sağlık sigortası var o şekilde yapacağım ama tahlil limitim dolduğu için ekstra ücret talep ediyorlar
gulsahhgvn Sssssyyyy özel sağlık sigortası var o şekilde yapacağım ama tahlil limitim dolduğu için ekstra ücret talep ediyorlar
gulsahhgvn Guney16_Enes21 benimkinde de değil maalesef hele birde özel hastane olduğu için ticarethane mantığı herşeye para alıyorlar
Guney16_Enes21 gulsahhgvn Evet kesinlikle öyle bide bizim arada tanıdık var aracı olarak. Fotoğraf çekimi masa süsleme falan herşeyi yap diyor. Yap demesi kolayda bide bunun maddi boyutu var zaten üçün beşin hesabını yapar olduk.
Petyynut gulsahhgvn testler doğuma dahil diye biliyorum ben genelde bir gün önce ya da sabah erkenden yapıyorlar
gulsahhgvn Petyynut özel sağlık sigortasıyla yapacağım için dahil değil maalesef ekstra ücret istiyorlar
Petyynut gulsahhgvn hastaneye göre değişiyor o zaman bilmiyorum ben de özelde yapacağım da içine dahil dediler ondan