Baranbebek Bugüne kadar hiç böyle bir şey hissetmemiştim yatağa girince elimi karnıma koydum göbek deliğimin sağ tarafında sertlik var sadece ve elimlede bastırdım sola da yattım geçmedi, bu haftalarda bebeğin bir tarafa toplanması normal mi? Yaşayan var mı?
Pinarr35 Baranbebek hafif tekme gbi hissediyordum ama hic.o.sekilde.hissetmedim brnde 16+3 üm ikiz.hamileyim.bugin sanki baya hissetmeye basladimm o haftada kelebek kanadi gbi sanki hissediyordum
Loveis16 Baranbebek aynı sorunla doktora gittim bebek olduğunu düşündüm miyom olduğunu öğrendim canım. Doktor bebek olamayacağını belirtti özellikle
noktaninannesi Baranbebek daha çok küçük hissedebilmek için miyomunuz varsa muhtemelen hareket eden odur ☺️ Doktorunuza danışın isterseniz bir ☺️
Annelik09 Baranbebek normal ben 16 haftalıkken yer değiştiriyordu hep bir yerde toplanıp kalıyordu ama hemen geçiyordu benim bastırma elinle kendisi düzelsin
Baranbebek Pinarr35 Bahsettigim şey bir sertlik bı anda böyle olması normal gelmedi, şimdiye kadar hiç hareket hissetmedim, ve o tarafa kaydığını da hissetmedim
Duriyeee Herkes saçmalama dedi ama ben 12 de hissetmeye başladım ama sertlık 14 te olustu. Ve evet bende de o bi yerde toplanıyor özellikle sağ tarafta. Elini orda cok bastırmadan tutunca kıpırtı hissediyor sanki insan bi dene bakalım
Denizyildizi1 Duriyeee Aa bu bende de oluyor bir tarafta sertlik ve ağrı sonra geçiyor bebek diye düşündüm 15 haftada erken değil mi
Baranbebek noktaninannesi hayır miyomum yok veya herhangi bir kistim yok, çok bariz hissediyorum hatta eşime dedim dokun bana mı öyle geliyor hayır burası sert ve şiş dedi o da
Loveis16 Baranbebek Olmadığını nerden biliyorsun Kİ ben de yok sanıyordum dediğin gibi ele gelen taş gibi sertlik vardı. Gittim ve 4 cm miyom şok oldum bebek hareketlerini hissedebilirsin ama bebek o hafta da orda taş gibi sert durmaz. Bebek olmadığına eminim
noktaninannesi Baranbebek hevesinizi kırmak istemem bende sizin gibiydim üç tane miyomum varmış miyom değilse gazdır o haftalarda hissedilmesi imkansız ☺️ Çok çok minikler doktorunuza da danışabilirsiniz ☺️ İlk hareketini 21. Haftada net bir şekilde hissetmiştim ben ☺️
Duriyeee Gerçekten hissediyordum o seyirmeyi. Hatta karnımı biraz sallasam hareket ettiğine bizzat şahidim 😂
mucizegebelik6 Baranbebek 17ye girdim yatağa yatarken göbek deliği altında oldu daha sert oldu bende burdan onu araştırıyordum
bsrakaradayi Kızlar doktorunuza sordunuz mu çünkü hissettikleriniz rahimden ötürü olabilir çok erken daha 👍🏻 Bende hevesle doktoruma sormuştum 15/17 lerde onlar rahim hareketi bebek hareketi 20 den sonra net anlaşılır demişti ki öyle de oluyor çok farklı bebeğin hareketleri 😀
Duriyeee bsrakaradayi seyirme şeklinde oluyor bilmiyorum ben hissediyorum hatta ultrason da bebek kıpırdadığında da aynı hissiyat oluyor. Özellikle secde pozisyonundan sırt üstüne dönerken kıpırtıyı hissediyorum.
Symylldz bsrakaradayi ilk gebeliğim bende aynı şeyi hissettim aynı hafta da doktoruma sorduğum da olabileceğini nadiren de olsa bazı annelerin erken hissedebileceğini söyledi. Genelde herkes ikinci gebelikte erken haftalarda hissedilir diyor ilk gebelikler de ilerleyen haftalarda falan ama bence değişebilen bir durum herkeste aynı değil kimi 20-24 haftada dahi hissedemeyebiliyor
Neva09 Baranbebek bende 15. Haftadayım aynı durum bende de var ilk kızımda hissetmedim ama bu erkek diyemi bilmiyorum 13. Haftada kaydığını farkettim bu haftada dediğiniz gbi arada sağda toplanıyor hep🤗
Symylldz Baranbebek ben de aynı haftalar da ve ilk bu şekilde hissettim bi anda soldan sağa doğru kayıp sağ tarafımda sertleşti tostoparlak kaldı dokundum öyle sabit duruyordu herkes daha erken hissedemezsin dedi ama kızım bana o an kendini hissettirdi 🤗
Symylldz bsrakaradayi evet kesinlikle 5 aylığım ama hiç karnın yok dersin iç karnım geniş muhtemelen ondan da erken hissetmiş olabilirim