yildizerdogan Kbra240 3lü ekmekle 😂 2 tane yaptım yedim öyle 😂😂 sonuçta hamişiz bebişlerimiz için yiyoruz 😂😂😂
Kbra240 yildizerdogan dimi ama ben bebisten öncede öyleydim şimdi en azından avutuyorum kendimi bebek var ondan yiyorum diye 🤣🤣
Kbra240 rabiamustafa onun yanında şey diyorum ya yemiyorum da bisey nası alıyorum kilo anlamıyorum diyorum 🤣🤣🤣
Kbra240 Hazall34 ne güzel kilonuz gayet güzel keşke bende öyle olsam hayatımın hiç bi döneminde kilo almak için cabalamadim hiç bende evlenmeden önce 55 dim evlendikten sonra 60 lara 65 lere sonra 70 lere çıktı 🤣 evlilik Dr kilo alidiryo insana
Duriyeee Kbra240 Bakalım emzirme döneminde kilo verebilirsem yani ameliyat son ihtimal ama bakacağız. Şimdilik kilo almadım insallah almadan bebişi kucağıma alırım. Doktor en fazla 8 dedi daha 18 deyiz 1.5 aldım bile
rabiamustafa Kbra240 Allahtan doktorum sıkıntılı deil sağ olsun sadece hamur işi şeker fazla tüketme dedi o kadar zaten 10 12 kilo normalmiş almamız son 3kilomuz daha var ha geyret😁
Kbra240 Duriyeee emzirirken kilo veriliyormuş diye duydum bide bebislerle tempolu hayat bekliyor bizi veririz inşallah o zaman doktor en fazla 8 mi dedi eyvah ben 10 kilo aldm bile şu 40 gün geçse bari hemen kilo almadan daha fazla
Anne8484 Kbra240 kız bugün de mi eşin yok…Of ben de uyuyamıyorum mutfaktayim aciktim ama muz yedim sadcee
Kbra240 Anne8484 maalesef ise gitti 11 de sabah 8 buçukta gelcek yarın gecede gidicek cuma gecesde gidicek sonra gitmeyecek muz bana hiç doyma hissi vermiyo ya 🤦♀️ illa o ekmek yencek
Anne8484 Kbra240 aman benimki evde ama tartıştık yatiyor yatak odasında ben mutfakta uyucam sinirliyim
Kbra240 Anne8484 mutfakta uyuma kız belin ağrır koltukta yat bari 🤗 aman hep olur öyle tartışmalar olmuyor diyen yalan söyler bence ama ayrı yatma git yanına yat ama trip at yani 🤣🤣🤣
msahin Kbra240 yalnız değilsin az önce bir sürü dolapta ne varsa yedim 😒 isim yazmıyorum canı çeken hemen bulamaz diye tostu yapmak kolay ☺️
Kbra240 Duriyeee amann canım çokta takmamak lazım seni diyetisyene yonlendirmedi mi doktorun genelde öyle olunca diyetisyene yönlendiriyor
Anne8484 Kbra240 Amerikan mutfak canım..oturma odası ile mutfak birleşik..Kanepede uzaniyorum tv izliyorum..Yanında olmadığımı anlayınca muhtemelen anlar neden olmadigimj
Kbra240 Anne8484 anlar canım özür diler senden eminim hep oluyor öyle tartışmalar tuzu biberi bisey olmaz amerikan mutfak oluncada insanin hep yemek yiyesi gelir ya 🤣