Fatmaozdl Mehmetmetehanveannesi bebeğim iri olduğu için sezeryan oldum ama çok şükür bi sıkıntım yok herşey gayet güzel ilerliyor yarın taburcu olacağım bugün üç buçukta doğum yaptım
Sevgi6127 Fatmaozdl genel anestezi mi epidural mi oldun canim bende cuma olcam korkuyorum acikcasi epidural de hissederim diye
Aysenur_08 Fatmaozdl bende uyutulmak istiyorum ama uyandıgında çok ağrı oluyor diyolar sizce nasıldı ben de yarın sezaryen oluyorumda🥺
Zhra4242 Mehmetmetehanveannesi Sizin de ağrılarınız oluyor mu bu ara gece uyandıracak kadar acılı ağrılar çocuk alta baskı yapıyor mu sırtınızın ortası sızım sızım sızlıyor mu
Mehmetmetehanveannesi Zhra4242 evet bende de oluyor ama doğum sancısı yok nst de de dün sancı cıkmadı artık olmasını istiyorum cünkü bebek büyüyor git gide normal doğum yapmak sans
Fatmaozdl Aysenur_08 ağrım çok var daha hala uyumadım hiç ama kişiye göre değişirmis benim canım tatlı biraz zorluk yaşıyorum
Busrakose 34+2de epidural sezaryen oldum ve hiçbir şey hissetmedim çocuğu o anda görmek çok güzel bir duyguymuş allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin herkesin 🙏
Zhra4242 Mehmetmetehanveannesi Büyüdükçe ağrılar artıyor 3 kilo benim bebeğim normal de zaten ama o acıyı çekeceğimi bile bile yatış versinler artık diyorum