Seydanuurr4 ne zaman yerleştiğini bilmiyorum ama 😳 ben 7. Haftada öğrendim. 6. Haftaya kadar adet olacakmışım gibi hafif hafif kasık ağrısı ve göbek deliği ağrısı yaşadım. Bir de akıntılarım fazlalaşmıştı. Hatta göbeğim öyle ağrıyordu ki annem çekecekti göbeğimi allahtan fırsat olmadı da çekmedi 😳 bana kendin bi yerden tutunup sallan falan dedi ben yapmadım. 1 haftada 5 kilo almıştım cok ağır spor ve maydonoz kürüyle kilo vermeye calıştım 5 kilo verdim de hamileymişim meğer 🤷 kızım tüm bunlara rağmen hayata tutundu bırakmadı beni. Allah verecekse taş üstünde veriyor. Zamanı vardır sizinde rabbimin vardır bir bildiği 🌸🎀 abimin 4 sene sonra oldu ilk 1.5 sene korundular sonra istediler olmadı. Sperm kalitesi düşük dediler. Sonra abimler tam pes etmişti nasıl olsa olmuyo vs kredi çekip araba aldılar sonra arabayı satıp ev alacaklardı. Ama planlar öyle gitmedi tam pes etmişken bebek olmuyo stresini köşeye bırakmışken rabbim nasip etti onlara. Üstelik hiç birşey yapmamışlar bunun için 😌 yani öyle yok popoyu havaya dikmek, beklemek, gün takip etmek vs hiç birşey.