kadifemsii alpereninannesiii ben bugün pancar yedim hiç bakmadım zararlımı diye ama genel anlamda faydalı bir gıda zararlı olabileceği gelmedi aklıma
mathildaa alpereninannesiii hic arastirmadim bi kac kez yedim. Herseyin fazlasi zarar normal ölçülerde yenilebilir bence ne olacak :)
aysnrsvs alpereninannesiii pancar sonrası idrar rengi değişebilir korkmayın biliyorsunuzdur belki😉 sebze zararı olmaz ayrıca
aysnrsvs alpereninannesiii değil tabi de ben ilk gördüğümde aglicaktim bekardim bi de herkesin aynı olmayabilir aklımızda olsun diye yazdim
Selin12- alpereninannesiii canım niye zararlı olsun ki kan yapıyor ben yiyorum herseyin fazlası zarar ben maydanoz da yedim dereotu da çok şükür bir şey yok
Pirayeada Pancari haftada iki kere yiyorum havuç rendeliyorum içine sade yiyorum limon zeytinyağı..hem kan yapıyor hem de enfeksiyona faydası var
Calisananne25 alpereninannesiii bizde bu akşam pancar salatası var. Zararlı olabileceği hiç aklıma gelmedi açıkçası. Oldukça faydalı bir sebze kendisi. Bilemiyorum yine de araştırmakta fayda var 🤷🏼♀️